A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Nálam a PETI-ben az ajánlati árak nem mindig frissülnek, van olyan is, hogy nem sorban állnak az árak.
A ti PETI-tek is ilyen, vagy csak velem szórakozik?
Üdv.
Tegnap újra megtapasztaltam, hogy az ebrókernél felfüggesztés alatt nem lehet ajánlatot bevinni a rendszerbe (illetve azonnal visszadobja). Ez elég kellemetlen, ha azt sem tudjuk, mikor indul újra a kereskedés és nem vagyunk állandóan gép előtt.
A többi rendszernél mi a helyzet ilyenkor? Esetleg a BÉT-nél van az oka?
Zárástól nyitásig az összes papír "fel van függesztve", de akkor adhatok megbízást előre, ilyenkor miért nem?
Hát nem tudom milyen csapat dolgozhat az Equitasnál,de még jó,hogy nem mentem át hozzájuk.Mióta új tulajdonos van,sokkal rosszabb minőségben dolgoznak.Pedig korábban verte az erstét.Fordult a kocka,most ők a jobbak.Nézd meg az elemzésüket,már régen beindult a kereskedés,amikor hozzákezdenek a semmitmondó elemzésükhöz,vagy a fórumon válaszra sem méltatnak.Rég lecseréltem volna az egész bagázst.
lazac
... reggel Bux0712-es eladási pozícióim közül likvidált az Equitas úgy hogy a pozitív jogi egyenlegű számlámon bőven meg volt még a reggeli enyhe emelkedésre is a fedezet ...
...viccet félretéve , most olyan helyzetben nem lehetett a Webbrokerhez hozzáférni több mint egy óra időtartamra , a legélesebb időszakban , amikor a vetélytársak online rendszerei a beírások szerint mentek ...
...Következtetés levonás: iszonyat gáz van az Equitason belül , s ez nagyon nem tetszik...
...mivel tudom , hogy olvassátok ott az Equitasnál ezeket a sorokat TI FEJLESZTŐK !!!!!!!!! , egy kis magyarázat valami kis bocsánat kérésfélével , nem kéne ilyenkor ...
amint bevezeti az erste a shortot és csinálnak egy normális portfolios táblázatot megszuntetem a francba az összes eqis számlámat.... a K&H hozta magával a Kulcsárféle hozzáállást.... nagy ratyi lett az EQI.... :(((
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link