A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Nem tudom megemészteni a PETI kivezetését. Annál jobb kereskedési platform nem volt a magyar piacon. Voltak hibái, de még így is jobb volt a mostaninál. Most pedig kiderül, hogy más problémák okozhatták a PETI hibáit?
Még most is ez van. Be sem lehet lépni. Tegnap hívtam őket. Írtam is nekik. Azt mondták, hogy az én gépemben van a hiba. Hát mégsem? Most már csináljanak valamit, mert nagyon mérges vagyok!!!!!!! Azért állították le a PETIT mert azzal gondok voltak (mondják ők). Most kiderül hogy nem is azt kellett volna kivezetni, mert nem azzal volt a baj?
az meg hagyjan, hogy nincs valos adat konkretan be se lehet lepni ilyen suti, olyan engedely, okezzam le, jovahagyas.. aztan semmi egy szep ures oldalon megtudhatom, hogy nginx-szel fut az oldal orrba-szajba adatfigyeles, ugyfelpasztazas, mar mindenkirol foto (adategyeztetes neven), minden van lehallgatas, megfigyeles, minden akkor jovo heten meglesz a szintlepes, es ujra lehet betelefonalni, mint 25 evvel ezelott? - a webbroker hulladeknak az igazi baja (ELARULOM): a grafikon kb 5 gyufadarab egymas utan - ez a chart, oszt jonapot most komolyan a neonfenyes szdsz-es globaloliberalis xar terrort nyomjak mar mindenutt ezeket ki hivta az orszagba? KI ENGEDTE BE? en annak idejen az equitas-szal szerzodtem!!!!
amíg ment a PETI nem volt gond, most hogy elsejével megszüntették szarakodik , nem is nézem ezt a szart átáltam a Random RANDI platformjára, az hibátlanul megy és folyamatosan promóban ingyen van a real time 10 es könyvvel
Igen, nálam is szarakodott. Nem frissült semmi, de a háttérben megcsinálta a megbízásom és a brókerdíj korrekció is rendben lefutott pár perce, de a reál még mindig rossz (mintha 15 perces késleltetéssel frissülne).
Jah, azt még nem próbáltam. De akkor talán mégsem volt felesleges a modernizáció! :)) Amúgy az a kis fos token jól bírta, nem kellett cserélném,mióta bevezették. :)
De az milyen csodálatos,hogy kb 2 hónapja csináltattam meg a mobil applikációs belépést a 10 éves token helyett! :)))) Említhette volna a kolléga a bankban,hogy ezzel már felesleges köröket ne fussunk. :))
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link