A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Sziasztok, Tizenéve volt számlám a kbc-nél, ha jól emlékszem akkor nem lehetett shortolni napon túl. Leírná vki pár mondatban hogy manapság milyen lehetőségek vannak shortra náluk? Köszi szépen.
Még én sem töltöttem le az új verziót. Jó lenne, ha továbbra is a
PETI-ben lehetne megadni a megbízásokat. Vagy be kell szerezni még egy
monitort, egyiken a PETI, a másikon böngészőben webbrókerben megbízások
megadása, fórumozás. Én egyelőre maradok. Az informatikában is
sokan az Intel processzoros PC-re esküsznek Nvidia videokártyával. Én
mégis AMD processzoros PC-ket raktam össze Ati videokártyával. Vannak gyengeségei, hibái a rendszernek, de többnyire jól működik. Ha KH-hoz kerül, lehet pozitív is a változás.
Meguntam a KBC fost és váltottam a degiro.hu-ra. 2€ a certi adás/vételi díja, keresőjüket meg nem kell aktiválni.Beütöd a az ISN számot és már kereskedhetsz is.
Egész egyszerűen felháborító a KBC eljárása azzal, hogy a a fosos, lassú, macerás és kényelmetlen webbroker hasznlatára akarja a szó szoros értelmében kényszeríteni az ügyfeleit a gyors, komfortos és egyszerű PETI helyett. Indoklásban a MIFID II-re hivatkoznak - érdekes, más szolgáltatónál nem kell lebutítani a rendszert ehhez! Mégis, árulja már el valaki, de komolyan, milyen jogszabályozási változás van a MIFID II kapcsán, ami miatt csak a webbroker felületen lehet megbízást adni és a PETI csak díszletté válik? Komolyan érdekelne.
Igen, azt mondják nem sokan panaszkodnak rajtam kívül. Papír daytrade-re és BUX határidőre (amikor egyszerre kellene látni sok papír könyvét és grafikonját egy felületen) nem alkalmas a Webbróker. Ha havonta 1x veszel papírt, arra elég a Webbróker.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link