Másnap nekem válaszoltak, hogy elkészült a javítás, és látják a számlaforgalmamon, hogy sikerült az átvezetés, így le is zárják a ticketet. De volt már olyan esetem is, hogy valamit jeleztem, így-úgy megjavították, de nem jött róla értesítés.
Valóban, már nincs ott a figyelmeztetés, hogy 25 ezer HUF a minimum. A support meglehetősen érdekes. Kb. félbehagynak open ticketeket, és többé nem reagálnak...
Sziasztok! Készülök átnyergelni erstétől ide, de belefutottam egy, nekem, furcsaságba. Hogyan lehet az, hogy itt más értéken van a záró árfolyam! pl.: Daimler truck: 45.74 , mint az Investingen:45.86 és a Netbrokerben:45.80? A magyar részvényekkel nincs ilyen. Mintha máshol kereskednének nem a Xetrán. Köszönöm!
Visszajelzés nem jött a supporttól, de mától működik az alacsonyabb összegű átvezetés is TBSZ-re. Vagyis tegnap még nem működött, ma viszont már nem jelent meg a minimum összeg az átvezetés elején, és át is tudtam küldeni 10 eurót.
Megnyitottam a számlát. Beutaltam a Wise-ról 100 eurót. Nem integráltam a Wise számlát, csak simán utaltam. 3 óra alatt jelent meg a számlán. A kérdésem, hogy kapok egyedi számlaszámot vagy utalásnál mindig a megjegyzésbe kell írogatni az azonosítókat? Ha ki akarok utalni el lehet menteni a számlaszámot?
Korábban, ha előző nap este elutaltam forintot Revolutról, másnap 8:15 körül (plusz/minusz 2-3 perc) mindig jóváírták. Az utalás most is elment rendesen, de most már 10 óra és még semmi. Más tapasztalt esetleg akadozást a beutalásokkal kapcsolatban? Most, hogy zuhanórepülésben van a forint pont, hogy fontos lenne, mikor tudok vele vásárolni...
Attól függ, hogy mikor nyitottál számlát. 2023 novemberétől kezdve az új ügyfelek IBIE-hez kerülnek, azóta IBCE-nél csak a korábbi meglévő ügyfelek tudnak további alszámlát nyitni (pl TBSZ-t), de várhatóan még idén átkerül minden IBCE-s ügyfél az IBIE alá.
Nekem k&h -> ibie-re forint kb 24 óra(+-5óra). Most revolut -> ibie-re USD van folyamatban, ezzel kapcsolatban van tapasztalata valakinek? Köszi előre is!
Ja, és függhet attól is, hogy honnan utalsz (magyar bank, revolut, wise...). HUF-ot IBCE-re én magyar bankból 1-2 óra alatt toltam át. Ha megírod a konkrét IB leány,deviza,bank hármast, talán valaki tud konkrét választ adni.
Interactive Brokers
Megköszönném, ha olyasvalaki(k) aki itt kereskedik, megosztaná tapasztalatait. (költség, felület, helpdesk, utalások- pénztranszfer, ilyesmi..)
köszi,
eF