Viszont akinek Parkja van, annak van annyi esze, hogy gondoltam feldobok egy off-ot. Ne vegye senki ajánlásnak, csakis gondolatébresztő!!!!Nekem vannak egy jó ideje román papírjaim. Nézzétek meg a román tőzsdét, néhány nagyobb cég chart-ját, mit csinált az elmúlt 1 évben pl. Ott vannak nagyobb, komoly cégek 10 alatti P/E-vel, alacsony P/BV-vel, egészen magas osztaléfizetési rátával, stb.Románia makro szinten is teljesen rendben van, korrupció ellenei harcban Mo előtt jár, GDP növekedésben szintén, stb.Gondoltam azért írok ide és nem a Value investing topicba, mert ott annyi és olyan okos ember van - legalább 3-4 éve "befektetők" és láttak már egy fél bikapiacot -, hogy nem igazán érek fel hozzájuk....
üdv
Lehetelen megmondani, mennyi volt az EGY! Mennyi volt a türelmetlen kisbüfi. Azért a kötéslistákból nekem az jön le, szinte csak kis vevők vannak. 500 db-os is alig-alig egyben, 1000-es meg csak muattóban.
Jól látod!
Nekem is ez a meglátásom, kb. 1,5 hónapja. A Q2-ben bíztam, hogy jön egy alap, stb.
De egyenlőre csak a taktikus eladó uralja a 'táncparkettet.
Sajnos még mindig ott van az a dugó! Már a gyj előtt egy jó ideje volt 1-2-3 K 3800-on. Azóta, mivel jöttek be vevők is, valszeg az a taktika, hogy megvárja, míg 6-800 db-ra bejön vevő, aztán max 3800-ig odaadja. Valaki szisztematikusan el akar adni néhány 10 K-t. Ilyen likviditás mellett csak így tud, anélkül, hogy beverné az árat. Ahhoz, hogy menjen az ár, nagyvevő kellene, vagy meg kell várni, hogy elfogyjon neki.Ha valamelyik Concorde alap csökkenti a GS Parkját, akkor várhatunk egy ideig....
Én is átvettem egy kisebb pakkot a leöntőtől.
Én nem izgulok ezen a papperen nem 2 hétre vettem, ha beesik veszek hozzá, ha emelkedik, akkor meg boldog vagyok, de kicsit több izgalom kellene, mehetnénk már valamerre!
Pont azt írtam, hogy nincs. Már nincs. De, ha megnézed az gyj óta a kötéslistát, aki eladott 3800-ig, az annyira nem volt kicsi. De úgy néz ki, eladta, amit akart.
Egyébként úgy látszik, aki nagyobb tételt akart eladni 3800-ig, az eladta. A kötéslistából látszik, hogy csak pár kisbüfi veszegeti. Ahogy rájönnek, hogy kihúzták a dugót, mehet ez is.
Persze értem.Én csak 1,5 év óta veszegetem, csak a jobbnál- jobb eredményektől rózsaszínűbb felhőt képzeltem el. No meg látva a bét-en a villogásokat.....Én nem akarok nyugdíjba vonulni a kedvencünkkel, de iparkodhatna is szép kilövéssel.Szép napot Néktek!
Figyu! Mikor 1200-1400 körül volt és be mertem írni, hogy 3000-et ér a Park, rengeten lehülyéztek. Én többször leírtam: itt leszek 5k-nál és 6000HUF/rv-nél is. Addig is veszem fel az osztalékokat.Aztán, ha már nem lesz benne növekedés, akkor elkezdi visszafizetni a hiteleit és attól kezdve osztalékrészvény lesz. Úgy tekintek rá, mintha lenne egy bp-i lakásom. Csak nem kell a bérlőkkel, felújítással, közművekkel stb szenvednem, hanem intézik helyettem. Az osztalék meg majd jön.
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?