Napok óta egy" komoly" befektető teszi fel vagy épp most le a záró árfolyamot."Intézményi" befektető lehet.Szép lassan azért hamarosan véget ér a homokozóban a játék.
nem értem, hogy miért akarsz te ilyet venni. lassan mozgó, osztis papír ez. nem a vola az erőssége. ha ilyet szeretnél, vegyél valami ipo-t. az naponta megy fel-le 10-30%-ot.
Látom már, hogy miért nem érted a GS Parkot. A 3 egyszerű, bővített mondatból álló hsz-emet sem tudtam értelmezni, Hogy tudnál egy makro-helyzetet és azon belül egy céget? Indulatról, meg haragról beszélsz? Szóval ez jött le neked. Hmm..... És mond el, miért kellene indulatosnak, haragosnak lennem? Leírtam, hogy 800 valamennyin kezdtem el venni. 1.200 körül lehet az átlagáram. +7-8 osztalék, amik között voltak egész komolyak is. Igaz már adogattam el, de még közel 5 K megvan. Namármost: 3.550-1.200= (realizálatlan) nyereség + 7-8 osztalék. Ezért kellene haragosnak lennem? Ennél nagyobb bajom sose legyen az életben.
Elnézve Misa mindenféle hozzászólásait, ő amolyan ember lehet, akit a realitások nem nagyon zavarnak, minden nap várja a világ végét. Ha a világvége helyett egy kis jégeső jön csak, akkor döngeti a mellét, hogy megmondtam.
Misa! Áruld már el mi a segítő szándék abban hogy naponta írogatva várod az összeomlást? Eleinte vicces és nevetséges volt, de nem csodálkozom hogy van itt olyan akit kimondottan bosszantanak a kommentjeid.
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?