szerintem a nem igaz, hogy ő a tulajdonosa a cégnek. Mondjuk inkább azt, hogy övé az irányítói többség. Nem keverném a két dolgot. Ha politizál, akkor tegye, ha nem, akkor vezesse a céget.
Kifejtenéd? Én inkább abban látom a problémát, hogy BG politikai kérdésekben foglal állást. Persze nincs ezzel semmi gond, csak akkor adja át a cégvezetést, és bátran politizálhat!
Pont 1 évvel ezelőtt a nagy járvány sokk alatt 4600 Ft körül kereskedtek vele, májusban az osztalék előtt bőven 5,000 felett is járt. Most a 3900-at képtelen átlépni hetek óta.
Jahhhahaj, mi lesz most velem? :) Hogy fognak megvigasztalni az említettek? (Akikről írtam neked korábban, most nem részletezem... mert sunyik vagytok és alattomosak.) Pá-pá, trollkodó...
Kezd olyan érzésem támadni, hogy B.G. venni akar még, és "lebeszéli" a papírt. (Függetlenül attól, hogy korábban is voltak hajmeresztő nyilatkozatai a maffiózókról, aztán eközben nem vette.) Viszont nem bölcs dolog rázni a pofonfát, és itt nem a vélemény kinyilvánításáról beszélek, hanem arról, hogy kvázi rinocérosz módjára száguld bele a NER-lovagokba. Én a helyében biztosan csendben tenném ezt a "rohangálást", de nem vagyunk egyformák. Támogatnék ellenzéki formációkat (nem csak a M-ot és nem csak 1 millával), de még inkább a kritikus gondolkodást istápolnám, mert az "örökérvényű", és független attól, hogy épp ki van hatalmon. Tehát nem CSAK a maffiózókat támadnám, hanem en bloc a marhaságokat, legyen mondjuk az uzsorahitel... szóval a lakosság pü.-i tudatosságát inkább akarnám építeni, mint FUD-olni a maffiózók marhaságait, pl. azt a megalapozatlan, kósza gondolatot, hogy kiléptetnének minket az EU-ból. Mondjuk, ha beválik a FUD, akkor felőlem jól tette, a maffiának buknia kell... :)
Az interjút a Magyar Hang készítette Bojár Gáborral: https://hang.hu/info/magyar-hang-ajanlo/2021/03/18/orban-a-hobbijainak-rendeli-ala-az-orszagot-magyar-hang-ajanlo/
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?