Záróban relatíve nagy mennyiséget adtak el, hogy pontosan a nyitóra visszategyék - szerintem nem néhány órás beetetésről volt ma itt szó, de a jövő héten majd meglátjuk.
Osztalék előtti hónapban ez határozottan igaz volt, most nem éreztem ezt, de tény, hogy egy pár órás beetetésnek jó volt. Nyári pangás óta viszont éledezik a forgalom és az árfolyam is elindult pluszba.
Még pozitív dolgot nem nagyon láttam tőled itt... De ha úgy látod, hogy veszélyben a befektetésed, akkor csakis az eladást tudom javasolni. Fontold meg! Nem éri meg idegeskedni olyan miatt, amire neked nem volt és soha nem is lesz ráhatásod. Ez csak pénz!
Szerencsére téged a csalános rész nem érint, mert úgy sírsz mint egy kislány akinek elvették a játékát! Azon csodálkozom, hogy engedik ezt a személyeskedő jellegű, minden szakmaiságot nélkülöző ámokfutkározást amit csakis ebben a topikban, célzottan művelsz.....
Máséval a csalánt... Minden üzletember, vállalkozó tudja, hogy nem érdemes a kormánnyal kötekedni, mindegy mi a véleményed. https://444.hu/2020/09/05/eleg-volt-a-kormany-felforgato-rendbonto-intezkedeseibol
Tegyük hozzá: a home office-ban a biztonságra sokkal jobban oda kell figyelni, ettől még persze a munkavállalók szeretik, a managerek meg annyira nem (általában).
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?