A Woods szerint a 6000 fölötti ár a célár. Valós értéken beszerezni valamit a tőzsdén tisztességes eljárás lenne. Én adnám. ML is megvált a Mátrai Erőműtől, amikor tisztességes árat kináltak érte.
Ha a cég kell a NER-nek, akkor Bojár személye csak ürügy, nem az esetleg tervezett einstand oka. (Bojár vélt vagy valós politikai aktivitása mint hivatkozási alap, amúgy is alkotmányellenes lenne, hisz politikai nézetei miatt nem lehet senkit megfosztani a vagyonától.) Három éve egyszeri 1.000.000 HUF adomány, meg egy politikus nizzai nyaraltatása egy teljes hétig? Vicc az egész. Különösen, hogy a politikust és pártját azóta már kicsinálták, FeGyőr mögül meg maga Bojár táncolt ki. A radikális baloldalt támogató vörösbárózás persze durva dolog, de inkább csak politikai kommunikáció, nem direkt gazdasági fenyegetés. Az meg, hogy egy befektetési alap módszeresen szórja a cég papirjait, az probléma, de annak más oka is lehet, nem csak Lőrincék lehetséges kistafirozása. Ha mégis erről lenne szó, akkor nyilván a cég a célpont, és nem Bojár, vagy nem az esetleg ellenzéki gondolkodású kistulajdonosok személye. Vagyis akkor sem állna le a NER, ha most testületileg és tömegesen lépnénk be a fityiszbe.
"2017-ben amúgy 760-ig ment az Opus. Ha akkor Bojár Opusba fektet, akkor tegnap mintegy 200 %-kal kevesebbet ért volna az a pénz, vagyis nagyjából 250 ezret. És ezen én nem vigyorgok, egyáltalán nem." Az 75%-al kevesebb. A 0 lenne a 100%, a 200% az 1 milliós adósság lenne. Ha 250 ezerből lenne egymillió, az viszont 300%-os növekedés lenne.
Lehet, hogy mi kisbüfik egy ilyen cicaharcon csak nyernénk, lásd cig. Egy kivéreztetett, elcseszett 170Ft árfolyamon tengődő céget rántottak fel 350-ig az igazgatói tanács leváltására. Lehet, hogy ha itt is megjelenne a NER és vásárolni kezdene, akkor hamar 6000-es tartományban lenne az árfolyam.
Ha meg szeretné szerezni a NER a Parkot, akkor nincs szükség semmilyen ügyeskedésre, szépen el lehet kezdeni a BÉT-en felvásárolni a részvényeket, úgyis áron alul forognak.
Ez szép és jó, de a graphisoft parkon keresztül tudják támadni, főleg, hogy jól jönne a NER lovagoknak az ingatlan. A graphisoft park pedig a többi részvényesé is, kár, hogy erre nem gondol. Bemutatjuk Bojár Gábort, a radikális baloldalt finanszírozó vörösbárót https://www.origo.hu/itthon/20200805-bojar-gabor-portre.html
A bét-et elnézve jelenleg nem éppen a " vörösöknek" felcimkézett befektetések a legnagyobb vesztesek 2017 óta. Mármint piacilag és momentán. Persze ez egy pártállam korlátlan erőforrásait tekintve bármikor változhat, mint a Népszabadságnál az ún. "olvasói szokások". (Tegnap vettem kis Opust, és szórtam kis Forrást és GRSP-t.)
Ez egy sorozat az origo-tól a tehetős/gazdag nem fideSS rajongó vállalkozókról/üzletemberekről. Akik bármilyen módon kapcsolatba hozhatók akár egy kis apró párt vagy szövetség bármely jelentéktelen tagjával. Vagy el merik mondani a véleményüket egy demokratikus országban és az pont nem egyezik a M1 és az origo valamint a Nemzeti Sport által terjesztett legtöbbször demagóg és torz adatközléssel... Sajnos nem az origo szűnik meg! :-)))
Nos igen..durva egy millió.. ..én többet adtam kormânykritikus szervezeteknek..mint egy vörösbáró(azért ehhez az elnevezését tuti összeültek az origo agybajnokai)))..
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?