Gyűjtögessétek csak lelkesen, jó cég ez alapvetően. Csak nem akciós. Ez a nagy baj. Az alap se hülye, hogy akciózza... Majd én is fogok még venni, de ha már REIT, akkor nézzetek pár USA REIT árat... pl. SPG +20% SKT +15% épp. OK, ezek MALL-ok, de hát legyalázták őket és mennek vissza mint állat napok óta... A hétvégén lehet matekozni, hogy vajon hány hónap/év alatt keresel a GSPARK-on 40-50%-ot. Időnként megéri kitekinteni a BÉT nevű pocsolyából.
Hihetetlen, de igaz, ez a csodálatos papír még mindig képes pirosban zárni. Gyalázat. Ha nyitnék shortot, tutira kilőne az árfolyam. Biztos, ami tuti 1 forintos ajánlattal beállok vételre, hogy negatívba ne menjen az árfolyam.
sajnos amíg az alapok adják (ki tudja mennyi van még nekik) addig teljesen esélytelen az emelkedés, de ezt Bojár is lenyilatkozta, az alapok a cég aszisztásálával szépen kiemelték a pénzt a befektetők zsebéből
Off: Tanacsos ur aki 38 evesen az MS Mo vezere lett annak hatalmas az egoja meg minden egyeb hatranyos mellekhatas is felmerul;-) Azt vallom hogy fontos az ego de az igazan nagyok ismerik az alazat fogalmat is.
Nincs kizárva :) Ha valaki venni akar, az azért vegyen, mert hisz benne, ha változik a vélemény, akkor dobja, de ezeket a beokádó irány a nulla ft-okat soha nem értettem. Realizálni kell a 20-30% bukót átmenni másba, ami visszahozza pikkpakk, de ugyebár azt a kockázatot nem bírja a tüdővel, inkább anyázik abba a topikba ahol beragadt. áááh én vagyok a hülye, hogy benézek ilyen topikokba és még reagálok is :D
Ez nem a kapkodok papirja, de most meg jo aron lehet venni. Aki hatalmas napon beluli mozgasokat szeret az vegyen otit aki meg a beetetest hogy tutira megvesszuk a t-sys vagy e.on leanyt ööö… bocs megsem annak ott az opus 4ig appe. Szerencsere van valasztek:)
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?