Nekem maradt egy kérdésem, amit lehet figyelmetlenségemben nem olvastam (vagy csak nem követtem a híreket), miért lett ekkora nyeresége hírtelen, milyen rendkívüli dolog történt? Ez a dolog miért ne történne meg egy év múlva is?
korrekt hozzáállás. az utolsó bekezdésben van a lényeg. én azt gondolom, hogy ez csak részben osztalék papír. transzparens, jól kommunikáló, ráadásul elit ügyfélkörrel rendelkező, igazi versenytárs nélküli cégről beszélünk. mondom ezt úgy, hogy jelenleg bukóban ülök. Gábornak, ha olvassa a fórumot, szívesen megadom az elérhetőségem, hátha hozzá tudok tenni a Park jó teljesítményéhez energetikai oldalról :)))))
Tehát akkor továbbra is lesz egy 3-4% körüli osztalékot fizető, jól menedzsment cégben részvényed és egyetlen reményed, hogy a diszkont ráta idővel csökken. Jól értem? Most már csak azt nem értem hol ebben a nagy biznisz.
Természetesen a GSPark is szóba került. Nagyon jókat mondott Bojár a helyzettel kapcsolatban, például hogy miért is termékenyebb a közös munka egymás társaságában, mint heti 5 nap home office-ban. Nyílván mondhatjuk erre, hogy hazabeszél, de inkább tényleg érdemes végighallgatni őt. Számszerűsítve annyit mondott a Parkról, hogy 5%-os csökkentést eszközöltek az eredmény előrejelzéseikben, a Parkra ekkora hatása van a válságnak, ami valljuk be marginális.
Nem tudom pár mondatban összefoglalni. Elég sok kérdést boncolgattak a két vendéggel.(gazdaság, vírus, szociális kérdések, forint, mnb, stb.) Ha lemaradtál róla, akkor majd vissza nézheted Youtube-on hamarosan.
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?