Na mi lessz ebből, NVDIA megint jobb számokat hozott a vártnál, az emelkedés továbbra is megvan. Lessz ennek ellenére egy kis korrekció vagy megy majd holnap tovább fel?
Kérdés, hogy idő és/vagy árfolyambeli korrekció lesz benne középtávon. Hetesen nézve hasonló szituációt kezdek látni, mint ami 2020 szeptembere után volt. Hatalmas zuhanás nem volt, viszont 3 évig 1750 és 1950 között oldalazott. Shortolni nem shortolnám, de longba sem állnék jelenleg.
Azért oda remélem nem, van belőle fájna némileg. :D Illetve annyira nem megy azért sztem nekik rosszul. Még mindig tartják magukat veszteség nélkül és elég nagyok is. Hosszabb távon én továbbra is látok benne fantáziát, pláne ha most a kínai dömping miatt és a Solar beesés miatt tisztul kicsit a piac és csökken a verseny pár éves távon.
CSIQ szerintetek leeshet akar 4 dollar ala is? 4 eves melypontrol ma emelkedni, de a kornyezet kozel sem nevezheto tamogatonak. Tartosan 10 dollar alatt ugyanakkor tobb mint 10 eve volt utoljara.
BAH hadiipari cég pl hatalmas bukta nekem idáig, a csúcson vettem 185 körül, most 139. Szerintem közel az alja, ott el lehet gondolkodni rajta. Csuzlival mehet 200 fölé, főleg azután, hogy kiderül, hogy mégse esik áldozatul a DOGE-nak.
CROX jó cég, jó a funda, indokolatlanul bünteti a piac. 5% bukóban vagyok vele eddig, de nem veszek már többet belőle. Célár 180 egy év alatt
LOAR szintén hadiipar, szépen emelkedik, abban is 5% bukóm van jelenleg. Tartom, hadd menjen fel.
HAGG Hensoldt Ag német hadiipari cég, eddig jól néz ki, 55-re várom áprilisig.
CBLL, CeriBell orvosi műszer cég, jó a termék, teszik a lendületük, nagy potenciál van benne, egyelőre nullában vagyok vele.
IONQ, 18 körül vettem, most 28, de ha beindul a hype, akkor mehet jóval feljebb. NVDA is a partnere.
Ezek vannak jelenleg, ja és RCAT, de azt tudjátok. Azt is tartani szeretném még 5 évig.
Az imént kinyomtam ZEPP-et. Nem várom meg a decembert, legalább ennyivel kevesebb adót kell fizetni.. Másik régi szutykom: Hyliion. Eladtam, visszavettem TBSZ-re. Bárkinek, bármi bíztató? Követi egyáltalán valaki? Ha igen, köszi!
Köszi a tippet! Már korábban is írtad az RCAT-ot, de ott 3 körül elment mellettem, pont nem teljesült a megbízásom, de ma csak belevettem. Nem nagy pénzzel, de +20%. Mégegyszer köszi!
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.