Köszi a választ az oxyra, akkor kivárom én is. :) Quadruple witching day van (ma tanultam ezt a fogalmat), lehet h az is bezavar. Vagy csak simán kiszivatják direkt a kisbefektetőket, pont ahogy múlt pénteken, teljesen ugyanaz a minta (gap up premarket, aztán szép folyamatos egyenes út a minuszba).
SPY daytrade. http://keptarhely.eu/view.php?file=20200619v00se257.jpeg . Kicsit atalakitottam a (b) hullamos verziora, de igy sincs benne semmi bizodalmam. Egy perc alatt felugrott, azota esik, mintha exhaustion gap volna. De egyelore nincs sem 5 subhullamos ujabb le-impulzus, es persze nem esett fibo 62% ala sem. Ki kell varni, mit akar a piac.
Törölt felhasználó2020. 06. 19. 16:40
SWN a mei esesevel gazarak kovetkezo zuhanasat jelzi elore? 2,5 kornyeken mar erdekes lehet. Elobb utobb (a pince utan) csak megindul a nyavalyas gaz is. Gondolkodom rajta is. Gaz helyett, mert az az agyamra megy a contangoival.
Igen, nagyjabol ez a varakozasom. Olajban 46 korul varok egy csucsot, es onnan egy tobbhetes korrekciot, ami visszanezhet 40, sot akar 30 USD szintre is. Es SPYban egy tobbeves, hevesen le-fel hullamzo idoszakot, amiben az eses idejen az olajos cegeknek sem megy olyan jol.
Koszonom, a T-rol epp mostanaban irtad, hogy indulhat az 5g miatt/kapcsan a tartalommal valo megtamasztas miatt emelkedes. Gazpromot mindenesetre megduplaztam.
A Huami (HMI) a cég, amivel szemezek, jók a számai, ha nem csalnak. Megnéznétek, ha időtök engedi, hogy mi miatt lehet rossz vétel? Longra venném akár több évre. Szerintem ebben nagy lehetőség van, akár 10x is. Kína nem titkolt célja a saját, önálló IC ipar, nem akar függő lenni és ezt minden áron meg fogják valósítani. Jelenleg 80% hátrányban vannak a terveikhez képest. HMI most jön ki a wearable ic új generációjával. Saját ismerősi körömben is azt látom, hogy veszik az olcsó kínai fitness gadgeteket, mintha nem lenne holnap. Köszi
Mondani lehet, megcsinálni is, de nagyon rossz hatása lenne. Kivéve, ha a cég valós nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Mivel megvetted, ezért két lehetőség van. Ha zárható üzemet engedélyezik, akkor eladhatod. Másik tőzsdén adod el, ahol jegyzik és van forgalma.
Kb leirtak. Volt egy brutal draga akvizicio a Red Hat elozo ceonal, azota lelepett. Mind a kommunikacio, mind a leirtak miatt eleg rossz valasztas. 110 korulrol tartom par eve de valszeg kivagom az elmondottak miatt.
Szia János, olajosokra nézve mindez ez egy szűk, 1-2hónapos, de annál intenzívebb rallyt sejtet az álláspontod szerint, amit majd korrekció követ, jól gondolom? Mivel te magad és itt is még többen, pl szarvasvadász is, vártok egy nagy SP beesést Q3-ban, az ~3300/3400 körül ATH után (persze minden csak feltételezés). Tehát vársz még egy szintén intenzív korrekciót majd ezután vagy halleluja éljen a bull piac. Köszi a magyarázatot.
elmúlt 10 év: csökkenő revenue, csőkkenő net income, csökkenő operating margin, csökkenő operating cash flow, növekvő dividend payout ratio - talán az egyetlen pozitívum a növekvő dividend, de kérdés, hogy ezt meddig tudják fenntartani. egy pár hónapja én is utánanéztem a cégnek, valamikor a ceo csere környékén, de arra jutottam, hogy evvel a clouddal nagyon elkéstek és a gcp, aws, azure uralja ezt a szektort. nem látok bennük fantáziát, de ez szigorúan magánvélemény!
Törölt felhasználó2020. 06. 19. 10:16
Gondolkodom egy hosszabb futamu IBM pozin. Szol ellene valami?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.