Te kire szavazol most ?
vagy kire szavaztál 2014 -ben ?
mert én már írtam hogy a Momentumra vagy a Jobbikra akarok szavazni.
nem mentegetem a Fideszt....de azzal kelni, azzal ébredni, azzal a fóbiával élni együtt hogy a Fidesz kormányoz !! Úristen a Fidesz !! Úristen csak a Fideszt nee! ez már beteges fóbia.
ebbe a gyűlöletkampányba az MSZP simán belebukott 2014 -ben. akkor az egyéni emberekre se lehet jó hatással..
Mi ez a topik ? :_)
Inkább nyiss egy Momentum -os topikot,
vagy Momentum párt programjai. stb. topikot..
azzal többre mennél..
neked rendes Fidesz fóbiád van :-) mondjuk meg tudom érteni azokat akik nem szeretik a Fideszt...de ennyire utálni, gyűlölni valamit az már beteges dolog...
Lefogadom hogyha alacsony a vérnyomásod csak előveszel egy kártyát a zyebedből amire az van felírva hogy "Fidesz", mársi 30 -al feljebb megy a vérnyomásod :-)
Ez már egy új szint, én most néztem meg a kérdéseket, hát, elképesztő. Az eddigi konzultációkban legalább volt valami döntésféleségre, véleménynyilvánításra lehetőség, itt gyakorlatilag olyan kérdéseket tesznek fel, amire normális ember csak egy választ adhat. Ezen nincs mit konzultálni. Azon lehetne inkább, hogy maga a kérdésfeltevés igaz-e. De a válaszlehetőségek kb ilyen szintűek:
Ön szerint kék színű a kék ég?
1. Igen, kék.
2. Higgyük el a hazug Brüsszelnek, hogy az bizony piros, mikor a vak is látja, hogy kék.
Mi ezzel a cél, mit lehet ezzel kampányolni (pár forintot biztos itt is át lehet csoportosítani, de nem hiszem, hogy ezért megéri)? 90-es IQ alatt lehet ezzel max szavazókat marasztalni, afelett csak bambán (vagy idegesen) néz maga elé az ember, hogy ez mi? Most erre válaszoljak? Ezzel a saját szavazóikat is hülyének nézik. Vagy már csak a hülyékre hajtanak?
Fidesz hazugsággyár