Azért spongyában még megvan a hivatástudat, vagy ahogy írod, elkötelezettség. Persze igyekszik úgy kavarni, hogy ne lógjon ki a lóláb, (persze minduntalan kilóg), de troll ő is, a lelkem...
"De ez pl. neked sose ment, csak az értelmetlen trollkodás." Nem azért fizetik, hogy vitatkozzon, hanem hogy trollkodjon... :) Profi, szakmája iránt elkötelezett trollt nehéz kapni manapság. Már-már dícséretet érdemelne... :)
Az ötlet nem volt jó, mégis bevált szerintem. Aki megnézi a videót, az látja, hogy "besza...nak" az origósok, amikor szembesítik őket. Fenyegetés vagy pláne támadás jellege nem volt szerintem a dolognak. A 60 kg-s FGYA eleve nem egy fenyegető jelenség. Mégis meg volt pár "újságíró" szeppenve. Erre nem számítottak, még a biztonsági őrt is elfelejtették riasztani. (Mondjuk a kamera miatt meg is értem. Ha az nem lett volna ott, akkor talán riasztják...)
Egész jól sikerült "mémgyártás" szempontjából. Be lehet majd mutatni a fiataloknak (remélem, tejresztik majd rendesen), hogy úgy ültek ott majdnem totál csendben az origo-s "újságírók", mintha valami felettes hatalom kérné őket számon. Holott érthető okokból FGYA nekik nem főnökük. De mintha mégis megszólalt volna bennük a lelkiismeret, amikor szembesültek azzal, hogy kiket járatnak le / igyekeznek lejáratni. Még a biztonságiakat sem volt pofájuk odahívni (valószínű, ha lenne még egy ilyen alkalom, akkor már lenne pofájuk hozzá... addigra egy-két eligazításon átesnek majd). Szóval a komment ("Kiütéses erkölcsi győzelem a Momentum javára") nagyon is találó. A kérdések is jók voltak...
A seggnyalásból élőknek remélem egyre több ilyen kellemetlen pillanatai lesznek.
Azt is nézd, hogy ha hazugsághoz adja a nevét akkor legalább a szembesítéskor érezze magát sz@rul.
Ideje volna valami agyat növesztened magadnak, mert már ilyen szimpla szóösszetételeket sem tudsz értelmezni, mint "munkásőr-nyugger". Ez értelemszerűen a nyugdíjasok azon részhalmazát jelöli, akik munkásőrök voltak. Részemről ők semmiféle tiszteletet nem érdemelnek (nyugdíjat sem feltétlenül adnék nekik), így jogos szerintem a nyuggerezés. A "rendes nyugdíjasokat" lenyuggerező kommentemet (ha van ilyen) keresd ki, és arra vetődj, ne az árnyékra :) De rághatod tovább a gittet is felőlem, ha az jobban tetszik... :)
Naná, de legalább a moderáció sem tud mit kezdeni vele mint, ahogy te sem! Nem az én bajom az értelmezés!
Nem hiányzik nekem, hogy az értelmetlen hazugságaitokat én magyarázzam! Amivel vádaskodtok éppen azt művelitek!
Szokás szerint akarják beégetni, de csak bégetnek, akik beégetni akarnak!
Bégetésre csak a birkák válaszolnak! Bármilyen véleménye is van, azt nem érdemes kérdésekkel helyettesíteni.
Felesleges a vádaskodás a provokáció!
Ekkora gátlástalan csúsztatást amit pny művel! Ilyen alapon pny is használta ma, ahogy én is ma itt ebben a topikban: link
Az idevágó idézet a fórumból: "
-Alilou3- (vasárnap, 18:34)
Elmész a picsába !!!"Ez viszont a gyöngyszem a nyuggerezésben:
"-upgrayeddAKS- (január 24. | 14:21)
Lead, follow or get out of the way :)
Ez a 3 opció létezik kb. :)
A szubhumánok messzire merészkedtek, az emberek és a zemberek majd
lenyomják őket. Örömmel le fogom vizelni a szubhumánok sírját. Azt
hiszik, hogy hatalmuk van, pedig ez csak időleges. Sajnos a zombijaik
nem döglenek meg gyorsan, hogy le lehessen váltani őket rövid időn
belül, de előbb vagy utóbb kipusztul a munkásőr-nyugger bázisuk." - nyilván ő is jobboldali esetleg rasszistanáci persze...
Fidesz hazugsággyár