Időnként elmegy a kedvem mindentől, még magamtól is, akkor inkább nem írok. Van , ami iszonyatosan felbosszant, mi az hogy valami, rengeteg dolog. Ez ellen próbálok védekezni, napokig van, hogy be se nézek ide, s aztán megint jövök, hisz függő vagyok. De azért minden OK.) Hadd kérdezzek vissza, doktornő: és nálad?
Nem hiszem.
Amikor én pl. neked mondtam ugyanezt, az egy felszólítás volt. Abban nincs semmi személyeskedés. De látod, hiába téptem a számat, nem fogadtad meg, ilyen a formám.
Felesleges elkiabálnod akár ezerszer is! követem, igaz messziről azt a színvonalat amit itt találok néhány buzgó jóvoltából, akik a magyar nyelv szlengjében találják meg a kibontakozásukat!
na közben ezen csöppet felkacagtam, pöcsénél fogva lóbálják a hülyehóhért:
szombat, 23:48
Moderációs esemény történt "profdenes" felhasználóval szemben.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2017-05-15 23:48-ig
A moderálás a "Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)" topik #4471 sorszámú hozzászólása alapján történt.
A moderátor indoklása:A következő hasonló tartalmú hozzászólásodnál mehetsz keresni magadnak egy másik fórumot, mert ide többe nem fogsz írni.
Kiírta az magát rendesen. Egész napja ráment, mert nincs más dolga mint kiírni magát a történelmi Magyarország térképéről, hasonlóan a többi mismásolóhoz!
Ja a ti indexes "államotokról" beszélsz? Az szívatja a magyar fiatalokat! És ennek minden nyihogó lócsiszár örül.
Hazugságban tobzódó, híreket hamisító és gyártó médiára alapozni az ismereteket és másolni a hazugságot, hát ahhoz nincs már szükség emberekre! Elég egy is aki megnyomja egy robot gombot és máris telerosálják az egész földi létét a még megmaradt emberiségnek. Magyarország ennek a felhajtásnak ellenáll! Tetszik érteni?
Fidesz hazugsággyár