Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem azért manipulálták alacsonyabbra az infláció mértékét, hogy aztán 75 -öt emeljenek. Valamivel alá kell támasztani, miért elég az 50. Kell fűteni a piacokat , mert nagyon sok érdek fűződik az emelkedéshez.
Köszönöm, jouram!:). Amugy, ha nem szednek megint antibiotikumot horghurut miatt, az esti FED bulit whiskyzve várnam.( pedig nem surun iszok).:) Vizvalaszto lesz.
persze, az esti Fed rángatást mindenképp célszerű megvárni :) ja még valami, majd ha zárod a pozit akkor célszerü a "close position" gombot használni, akkor tuti 0-ba kerül!
Nagyon szepen köszönöm!!! Valami marciusi call opciot izitok majd! De mar megnezem.mennyit emel a fed! Mert ha csak 50 bp akkor, azert jol megragom, ezt meg. Megegyszer kosz.
Jó reggelt! Hú de jókat derültem. Balázska, ez az ültem a gép előtt ausztriban és gondoltam milyen jó lehet már otthon....., te viszed a prímet! . Sajna ezt a jó kis sp ugrást nem kereskedtem le. Amolyan nyuggeresen tartom a longot. Ha már lúd, legyen kövér 😉
Ruhellem a szazalekokat, de asszem az fajna jobban az embereknek. Nincs elhitetve hogy bikapiac van, mindenki a szakadast varja(en is). Szoval csupan logikabol, itt meg akkora tepes jon h beszarunk, lehet felnyomjak 4200 fole is. Legalabbis nagyon ezt sugja az osztonom.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen