Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
akkor nem tudom. de ma jo kis fomot éreztem, rá is shortoltam gyorsan. kisbüfi logikát kell megforditani, ennyi a lényeg. 4200-nal már iszonyat fomot fogok érezni 30 % cashhel, akkor fogom telibeshortolni még jobban. jönnek az ünnepek és kell a bónusz a brokiknak. nem gondoljatok hogy holnap meghal a piac? :D vagy mégis? :D
Ha már hónapokon keresztül foggal körömmel védted a jegybankárokat (akiknek 50%-ban köszönheted az inflációt, igen MAtolcsynak is, 50%-ban meg Orbánnak, akire szavaztál), így nem gondolom, hogy van jogalapod akár csak megemlíteni az inflációt. Ha megnyerte, hadd vigye. Oszt jóccakát.
Most akkor, vagy balek hiany van, amit nem hiszek! Vagy a kisbefektetoket nem tudjak mar sehol se tömni, mert mar feleltek a helikopterpenzt, es az inflacio orult gyorsasaggal eszi a "covid megtakaritasukat" . Tovabba a bankok se nagyon adnak mar az USA ban se penzt, tozsdezesre mint 2 eve, de ha adnak akkor bizony ott is igen magas kamatra, nem nulla kozeli kamatra. Igy nincs se penz se balek. Ezert erotlen a piac ,szvsz!!
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen