Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ugyehogy mondtam. Ritka csillagzatallas am az ilyen! Ekkora vix emelkedes , es az indexek meg zoldek. Na ne! Ezt a tablazatot nem lattam sose. Koszi. De ereztem en, hogy nem stimmel ez.
Es retotikailag ezt hogy kell erteni urambatyam?"Egyebkent ha 25 fole toljak a Vixet akor shortolni nem kell ( vessző) feljetek jo lesz! :) " Ergo ne shortoljunk vixet, hanem jolesz felnunk! Vagy "Egyebkent ha 25 fole toljak a Vixet akor shortolni nem kell feljetek(vessző) jo lesz. :)" Ergo shortolni ne feljetek a VIXet. A vesszo kerdese hangsúlyos! Meraniai janost , esztergomi erseket is megmentette a lefejezestol, es felmentettek a Gertrudius elleni osszeskuves vadja alól az okos ketertelmu mondata miatt 1213 ban:) Ergo valahova tegyel vesszot, a pontossag ,es a ketertelmuseg kizarasa kedveert!😉😀
Ezt ertem. Mert nekem is megvan a sajat koncepciom amit kovetek. De ezt nem ertem!! "Nyilvan, heten eventek vannak" Ha agyonvernek se ertem , ezt a mondatot.:)Es mar furdal a kivancsisag. De nem tudom dekodolni.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen