Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Úgy elfeküdtem a nyakam... Reggel olyan pózban ébredtem, hogy nem tudom kivel harcolhattam álmomban. Lehet Ben Bernanket vertem vascsővel, vagy valami hasonló. :P
Az az igazsag, hogy nekem.minden evem jo volt. De ezt az evet kezdem vastagon elb.szni! Az aranybanyaszok tartjak meg a helyzetet a reszvenypakettemben. A tradjeim, meg egyik se jott be oktober ota. 3 vix short tradet buktam es 2 short ndx et. Idaig osszesen nem vot ennyi. Ha a megerzeseim cserbe hagynak, akkor lehet abba kene hagyom a bulit. Mert utalok veszteni. Mindig gorcsosen nyerni akarok.
Ne baszogasd, mar a nepet a negativ energiaiddal:). Jo lesz a GAZP még. Ezt fix egyesre veszem. Lehet nem 1 ev mulva, de par ev mulva, ha nem lopjak el az ADR eket.
Még a számlán van, de bizonytalan a helyzet. A jövő ködbe burkolózik, ahogy yoda mester találóan megegyezte. 😎 Random már nem foglalkozott vele, az erste pedig... Kutyaütők.
Volt az a francia nevu EKB elnok. 2008 elott. Es azt mondta egyszer 2015 korul, ha az ő idejeben csinaljak ezeket, es beszel ilyeneket, akkor kenyszer zubbonyba viszik el. Szoval mint mondtam volt, de nemigen hisz nekem senki, ( meg en se sajat magamnak,es sajnos akkor en is szivok:)) ,hogy TORTENELMI idoket elunk!
Igaza van kajlinak, hogy én rendszerkritikus vagyok, de valahogy minden egyes országban a kapitalizmusank azokat a pilléreit ütik ki, amik amúgy relatíve jól működnek. Ami szar, azt nem bántják, és szétcseszik azt, ami még működött. Ahol nem kell, ott kapcsolják ki a piacot. Mintha valami szándékos terv alapján menne. Hihetetlen. Itthon, Európában, Amerikában, D-Amerikában, mindenhol. Ezek a lépések a 2000-es években teljesen abszurdak voltak, és pszichiáterhez küldték, aki ilyesmit emlegetett. Most meg ez a norma. Vagy csak szimplán megöregedtem?
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen