Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
szivtam egyet a fed utáni longgal bár szerencsére mérsékelt. viszont k se tudtam tarazni mert nem jött fel, tehát 30 % cashen vagyok. alapértelmezett scenario hogy megvolt a peak, igy hogy levitte a 3900-t réstöltés sanszos, és 3700-ig tartó ABC korrekció, de akkor abc legyen, na 3 nap alatt a 3700-at üsse le, mert akkor új aljra tart.
Törölt felhasználó2022. 12. 15. 20:01
Humanoid részegre itta már magát hogy esnek a piacok?
Én az apple-t kereskedem mostanában: egy erős támaszt közelített meg, onnan pattanhat egyet. Ha mégis töri, akkor viszont még brutál nagyot esik A fentiek az sp re is alkalmazhatóak.
En nem nem kerdezem naponta, ez barokkos tulzas volt a reszedrol? En csak felkerdezem idorol idore az orakulumokat, se tobb se kevesebb. Azt hittem lejott...
Es ma nem.vagyok vix longban ,mert a felmanipulalsban kiutottek a stoppomat:(. Bekovetkezett a hintaba ultetes amirol papoltam , csak elotte kiszopattak engem. Kib.szott hektikus , nagy amplotudoju kilengesu piacot, nem birta ki a stopom. Ehh
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen