Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Eleg sok EU papper nem kicsit volt a fundamenta ala verve, volt honnan mennie. Tul sok usa papirt nem tudok mondani ami a fundamentuma, es ceg valos értéke alatt leledzene:)
Nem ez a baj. Nem kellene kijelentenie a tutit. Amikor az alibaba tőzsdére került, írta h nem szabad venni, mert tolvaj részvény. A bitcoinról 400$-on azt, hogy ez a grafikon ordít hogy adj el..... Persze, sok jó gondolat is volt. Ám pénzt, én még csak a saját fejem követése után kerestem. Ha befolyásolt más véleménye, abból jó sosem született. . Én még csak nyolc éve ismerkedm a tőzsdével. De annyit már tudok, hogy bátran semmire sem írok véleményt. Max, lehetőséget.
A pozíció méretezéssel van a gond sokaknál én úgy látom. Ő belerak valami játékpénzt, hátha 10x-ezik a részvény, mások meg a saját portfóliójukhoz mérten komolyabb összeggel várják a csodát.
Amugy ugyehogy mondtam , anno neked ,hogy az usd fog a legjobban esni:). 450 rol 380 ra az 70 ft. 100.000 usd s szamlat veve alapul a tozsdei szamlan az 7 millio ft:) Ui. Te hol valtanal amugy eur, chf ,usd ?😀
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen