Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
A két kifejezés ugyanazt jelenti a pszichológiában. Pszichopaták sokszor igen sikeresek a szakmájukban (egy ideig) köszönhetően annak, hogy nem korlátozza őket a mások igényeinek kötöttsége. Sok menő politikus, sebész, cégvezető rendelkezik ezzel a személyiségzavarral.
Szerintem szociopata. De az tény hogy elég ügyes politikus. Persze lehet hogy nem az, de akkor miért nem bírnak vele és miért húzta be a negyedik 2/3-ot is?
Igen. Mindenképp. Viszont abban nem értek egyet vele, hogy orbán egy "zseni" lenne. Inkább azt gondolom róla, hogy totálisan gátlástalan, mármár pszichopata személyiség. Gátlástalan hatalomtechnikus, aminek a végső bizonyítványa az elkövetkezendő 2 évben érkezik.
Ajánlom a figyelmedbe. Milyen érdekes, ugyanazt mondja a fogyasztásról, mint én: dőzsölő prolik... Pedig, ha valaki, akkor Tölgyesi tud valamit... https://www.youtube.com/watch?v=jlPjULMYiZU
Törölt felhasználó2022. 04. 06. 19:22
Ugyanannál a Nestlé cegcsoportnál 30%-al nagyobb a fizut adnak ugyanolyan poziban Bükön (Vas megye) vs. Szerencs.. ismerösom mondta aki ott dolgozik
Én Grazban kerestem így legutóbb, cirka 4 éve. Tróger munkával. Tehát akkor Győrben már nyugati bérek vannak? Meglepne. Mondom érdekelnének a munkaerőpiac aljának a bérei is.
Azt nem tudom mennyire szalagmunka, de az audiban az egyik ismerős hölgy minőségellenőr, keresi a hibákat az autó fényezésén, bruttó 1500 euróért. Igaz, idénymunka, de kukorica címerezésért 70 ezret fizetnek hektáronként.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen