Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Humanoid, par hete felvetettem h ha a buza ara ennyit zuhant akkor illene lassan olcsosulnia a kenyernek is... de te mondtad h kozgazdasagtanban erre valymi keves esely van mert lefele nem mennek az arakkal.... De akkor h varsz deflaciot by the way?
Luxi autóhoz alapfelszereltseg a női popó. Ha megallsz a piros lámpánál, és nem zarod be belurol ajtókat. A gold diggerek feltepik, és beulnek az anyós ülésre, a popojukkal:))) Egy etron gt esetén, pedig még a hátsó ülésre is ul 2 db mert nem értenek az autókhoz, de azt látják hogy drága!! És ennyi elég.
Kgc nekem volt sok, de kiugrottam belőle, mert szerintem atb.sztak őket ezzel a Kanadai aranylelohelyel. Nagyon sokat adtak érte. A geológiai szakvéleményel is atvagtak oket. Továbbá az infrastruktúra kiepitese, úthálózat, stb, is többé fog kerülni mint amit állítólag kalkuláltak. Ezért esett a harmadára nem pedig csak a felére mint a többi. De kiderul. Csak ez kb féléves fel éves story, és azóta nem cáfolták ezeket. EQX az jó!
Akkor nem tartasz velünk az 5000 felé vezető rögös úton? Gyáva 😀
Törölt felhasználó2022. 07. 19. 20:37
Indexek: azt mondanám, hogy el kellene menni 13000 körülig az NDX-nek, 4200-ig meg az US500-nak még, de nem veszélytelen a kialakuló alakzat, és bármikor leszakadhat a mélységbe. Én a magam részéről még véltelenül sem maradok pozícióban éjjelre.
Oly nehéz belőni, hogy most mire készüljünk. Nehéz optimalizálni. Lehet jobb befektetést eszközœlni, de emlékezz a háború első napjaiban hogy kilőtt az arany árfolyam. . Ha "csak" kishazánkban van válság, nekünk az is nagy baj, de ha globális akkor hirtelen szűk az ajtó amin mindenki egyszerre akar menekülni. Óvatosnak lenni nem mindig nyereséges. De akinek családja van, vagy van mit vesztenie....nos annak a biztonság fontosabb, mint a kockázatos nyerő. . Off: . Nekünk nőknek, a legjobb "befektetés" egy jó párkapcsolat. Nem is feltétlen anyagi szempontból, inkább az amit mentálisan jelent :) Mondtam a nevelt lányomnak(30éves) is. Mire belátta igazam van, addigra elment néhány lehetőség mellette. Nem sütöm a sütijeimet, nem főzök rendszeresen, mert magamert nem teszem. Karácsonyra se sütöttem, főztem. Előző karácsonykor pedig, konfitált kacsacomb volt szőllős fehér-sárga-piros édesburganya kockákkal, meg házi krémes, zserbó, mézes krémes, mézeskalács, bejgli.....vargánya gombás sütőtók krémleves.....hát nem sorolom tovább. A kedvesem, meg az Ő két gyerek az én nevelt jányom, egy mentett cica, aki azt gondolta hú de jó fej gazdikat talált. Ha már ki nem mehet, hoztunk neki egy fát be hogy mászhasson :)))) Időnként ki-ki kukucskált a díszek közt....., ez szuper volt. Ez az élet értelme . On
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen