Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Krisztike. Ez a szovegedet rendkivul picsásan hangzik. Kiralylany vagy? Te voltál tiszteletlen - te kezdted úgy is mondhatnánk az oviban - meghazudtoltal majd elvonultál. Vedd már észre magad. Ok okozat. Ja amúgy idaig egy ceget mondtal ( vagyis en moNdtam), varjuk a tobbit is az altalam felsorolt allitolagos magyar gyogyszeripari cegekról. 😆
Téged ezzel utastítottak el tegnap este? :-) Nem akartam folytatni, de mivel nem először fordul elő: 1) nem te szabod meg, hogy én mikor vagyok fáradt, és mikor megyek aludni, 2) nem tartozok neked válaszadással, főleg nem tiszteletlenség estén, ez egy szabad fórum, ahol az emberek szabadon beszélgetnek. Majd beszélünk, ha megnyugodtál.
Jaja igaza van cicanak, most direkt megneztem , felsorolta a kisebb gyogyszeripari cegeket ezt irtad, aztan josz a biontechel , az taplalek kiegeszito es etrendkiegeszitoket nyomat, sporthoz gyurashoz, enis hasznalom a termekeit, feherjeket tomegnoveloket , protein szeleteket.
Krisztike, te azt allitottad hogy én felsoroltam reszletesen egy csomó magyar gyógyszeripari céget. Majd kertem hogy masold be, erre meggazudtolsz es azt mondod faradt vagy es mesz aludni. Szerintem neked kene valtoztatnod mert ez így gáz...
Látod, megint felhergelted magad, és hülyeségeket írsz. (nem szeretek minősíteni, de most már fáradt vagyok, de tényleg) Ki ferdített el és mit? Én soha nem szálltam veled vitába afelől, hogy ezek a cégek mit csinálnak. Szerintem a BioNTech miatt asszociáltam arra, hogy ezek gyógyszeripari cégek (lsd a világ egyik leghíresebbje volt mostanában, élén Karikó Katalinnal, aki magyar, és éppen arról beszélgettünk, hogy Mo-on meg lehet-e egy ötletet csinálni). Cica, én komolyan ajánlom neked, hogy próbáld ki, amit írtam, amikor ilyen idegesnek érzed magad. Komolyan, ez félelmetes, hogy valaki egy nem miatt így felrobbanjon.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen