Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem tudsz egy scripted mondjuk firefoxra, amely kiszűrhet tetszőleges felhasználókat, ha beállítod? Senki mást nem befolyásol, de az olvasó eldönti, hogy kit olvas. Én már keresgéltem, de nem jártam sikerrel.
Magyarul elismered hogy 280 fokban ferdítetted a valosagot miszerint felsoroltam sok magyar gyogyszeripari céget. Nekem ennyi eĺég. Igen kap belso es kulso tenyerest is ha meghazudtol mindenki elott majd elvonul. Ja nem bots ő ilyet nem csinál...
Mi ez a hiszti? Már éppen az ágyban voltam, és most jól felbosszantottál. Igen, a Biotech-es posztra gondoltam, és be kell, hogy valljam, hogy nem kötöttem össze az étrendkiegészítős dologgal, és azt sem tudtam, hogy ezek magyar cégek. Én először ilyet UK-ban néztem a Myprotein oldalán, amikor az egyik testépítéssel foglalkozó ismerősöm jó minőségű vitaminokat ajánlott, mert a stressz miatt akkoriban nem tudtam rendesen enni. Egykébként köszi, hogy elmondtad, hogy ezek sikeres magyar cégek. Ha nem az van, amit te akarsz, otthon is adsz két pofont az asszonynak, vagy ez hogy szokott lenni? Tessék már egy kicsit lassítani (a múltkor megírtam a technikát), meg néha nem úgy viselkedni, mint egy felfuvalkodott executive, aki követeli a magyarázatot/választ (lsd a reggeli Tehát?)anélkül, hogy bármit is csinálna. Erre reggel direkt nem akartam reagálni, hogy vitatkozzunk, és csendes szép nap legyen
Nem, kur^#@ra nem emlekszem mert nem nem tettem ilyet. Úgyhogy legyel kedves bemásolni ide, es nem elmenekulni. Csúnya emberi szokás a menekvés vagy ismerd be h osszekeversz vkivel.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen