Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Válaszolva arra, hogy a tegnapi fölösleges emerging market bond posztot miért oszottam meg. Az én értelmezésem, aki jobban ért hozzá, nyugodtan javíthatja. :-) Mo emerging market, és szoktál te is PMÁP-ra hivatkozni. Ha eladják az emerging market bond-okat, akkor két dologra lehet számítani: 1) emelkedni fog a hozam, vagyis a mostani 7-8%-os helyett majd vehetsz magasabb hozammal később, ha még nem vettél 2) ha már vettél, és nem akarod megtartani lejáratig, akkor lehet azzal számolni, hogy veszteséggel fogod tudni eladni a másodlagos piacon. Ez szerintem kapcsolódik ahhoz, amiről tegnap Humanoid bankossal beszélgetett a BUBOR kapcsán bankossal, ami most 12-13%. Ezt én is mint Dezsőke tanultam meg egy másik topikban.
Felejsd el....tréfásan próbáltam jelezni, tegnap harci kandúr voltál a fiúkkal is! . A kiscica jót tenne Neked is, a géllakkos lábikós asszonykádnak is örömet szerezhetnél, de ha nem, hát nem. Azért kérdezősködhetnél, ezek a piciket úgy tartom mint tenyésztők a faj macskákat. Ritka nyugis, simotgathatóak és gyerek mellé is biztonságos, egészségesek!
Egyébként ha szeretnél jót tenni, fogadj be, vagy keress egy gyerek mellé is kiváló, jól szocializált félperzsa kiscicát. Még két gazdikereső van, augusztus végén elvihetőek. Szobatiszták és akár kizárólag lakásban is tarthatóak.
Ide figyelj cuki macskusz, ilyen helyzetben azt szoktam mondani: kérek engedélyt meghunyászkodni :)) Aki volt katona régen, az tudja mit jelent! Egy darabig bizonygathatod, hogy nem nősténypofozó kandúr vagy. Csókolgathatod azt a géllakkos lábikót 😉
Törölt felhasználó2022. 07. 11. 11:57
Olya erzesem van mintha itt mindenki kerulne a forumot egy vérmacskától tartva, holott nincs itt vérmacska hanem egy cuki macskusznak ráleptek a lábara...
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen