Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Úgy, úgy! A jelenlegi 55alattiaknak már nem lesz a mai értelemben vett nyugdíjuk. Sòt, a korhatárt is felemelik. Csak abban bízom h nem leszek demens, vagy alcheimer kóros. Addig minden ok.
De pont ahhoz kell. Nekem kell járulékokat fizetni, KATA-snak nem kellett. Az meg a mese, hogy nekem lesz nyugdíjam, neki nem. Egyikünknek sem lesz. Ugyanúgy járt neki egészségügyi ellátás (már ha annak lehet nevezni)
Meg fognak. Engem is. Bár engem nagyon durván szívattak 12 évig. Csak a világosság kedvéért: a KATA rettentően igazságtalan volt. Mi az, hogy valaki 5%-kal adózik, valaki meg 33,5%-lel a jövedelme után. Nem érdekel, hogy vállalkozó, kismiska, stb. Egyszerűen ilyen a világon még egy nincs., mint ez volt.... Vicc.
Cica, ez sp500-ra fordítva, amit Humanoid felvázolt, azt jelenti, hogy nem mehet 3738 alá az árfolyam. Ha az naposon elesik, nyugodtan dobjad, vagy hedge(szembe kötött tétel) .Naposon volt egy divergencia, amiatt is ki kell tartani a szintnek.Hetes, havi rsi tamogatja az emelkedést. DE qva óvatosan! .Mindenki maga dönt, mást nem hibáztat, nem von felelősségre.Oksa?! . Ezt figyúzgassad és tanulj:https://stockcharts.com/public/1269446/tenpp
Azért most nem 1 forintról van szó, Katasok esetében hanem 30-40% -al több adó. Megmerem kockáztatni, hogy családokat tesz ezzel tönkre. De a pofátlanság benne, a 1,5 hónapnyi idő, a 0 konzultáció, mindegy ez a fagyi vissza fog nyalni abban biztos lehetsz. Nyugi ez után te jössz :) Itt mindenkit megfognak sarcolni...
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen