Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Milyen ravaló? Lidlben papirzacskoban 1 kg lapitott zabpehely 200-300 ft. Kokusztej 450 huf 1 liter a nem agyoncukrozottból. Ha este 8-ig kocsiban ulsz es nem mozogsz semmit, akkor 65 eves korodnal nem fogsz tovabb elni... en sokszor csak gyaloglok 6-8 km-t...
Na ugye mondtam, hogy csak az engedheti meg magának, akinek van rávalója. Mikor este nyolckor szállsz ki az autóból, már nincs kedved se konditeremhez, se kaját válogatni.
Az egyik legfontosabb h ebedig be dobd meg a vercukor szintet. 100% narancsle neg ilyen cukros szarok kilőve. Tiszta Zab max 1-2g cukor /100ml kokusztejjel 9 orakor.
A hús+zöldség 2-3hétig evése felgyorsítja az anyagcserét, meg esténként 1óra autentikus cubai latin. Ez gerinc kímélő. Aztán lassan vissza a normális étkezésre. . Amúgy igaz, nem kell az sok hús. Leginkább a szezonális, környéken termeltet favorizálom.
36 évesen nem fogyókúráztam, csak később kezdett el a szervezetem tartalékolni. Az volt az érdekes, mikor nekiálltam fogyókúrázni, mindig akkor kaptam magamra a plusz kilókat. Persze először elindult lefele, de ez általában átfordult. Nagyon sok ismerősöm van, akik fogyókúráztak, de nagyon kevés tudta megtartani az elért eredményt, pedig mellveregetve élvezték a sikert, sokkal jobb közérzettel, aztán mégis visszaestek.
Fontos a jó szenhidrat. A sok hús leterheli az embert. Probald ki h heti par nap nem eszel hust, kiralyul fogod magad erezni. Edzes utan izomlazad is kisebb lesz
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen