Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Kėrdés, milyen időtávon gyengül? Ez lehet korrekció is, amit moat látunk. A piacok pedig kiszámíthatatlanok. Ha minden olyan kiszámítható lenne, ahogy levezetted, roppant egyszerű lenne a kereskedés :)
Elég sokat gyengült az EUR, elég rövid idő alatt. Szerintem most korrekciót láthatunk, illetve azt próbálja talán beárazni a piac, hogy még sincs akkora gáz probléma, mint elsőre tűnt. Idén télen majd kiderül, ha újra fel kell készülni a télre, bármi lehetséges. Ha eldurvul a háború, vagy felrobban a gáz ára, akkor megy a pincébe az EUR szerintem.
Törölt felhasználó2023. 01. 04. 09:51
Egy amatőr kérdésem lenne komolyan: Ha jön a recesszió, márpedig jön, és az eu-t jobban hazavágja, mint amcsikat, akkor miért a dollár gyengül? Plusz ugye fed magasabb kamatokkal játszik, mint ecb.
Köszi jó videó , bár féltettem a Humit , hogy ideges lesz mivel a hír tévéből hoztad és első dühében lekapja egy konyhakéssel az előbőrt a pinduri pömpölőjéról. Bár a pap szerint (jámbor ,ámbár pletykás ) át akar térni a Humi az izraelita hítre, hogy jobb tréder legyen ne a pólós szekcióban (feliratát rejtse el a feledés jótékony homálya) szerencsétlenkedjen…Persze aztán láttam , hogy a Heti tv videója így a konklúzió számomra szemüveg kell….:( https://www.youtube.com/watch?v=lC4JCtkATpY&list=OLAK5uy_kxqOIcJc_HGwKlr5xw0nUrN1SW20RyqvI&index=2
Nehogy azt hidd hogy olyan könnyen legyűrné a modern nyugati tankokat. Mondjuk ezzel már legalább esély lenne egy M1 Abrams ellen. Azokkal a tankokkal amikkel most bohóckodnak Ukrajnában meg nem.
Előbb azt írtad hogy minket nem fognak megtámadni, az fix.. én pontosan tudom hogy benne van a pakliban, ezért is szorítok annak hogy kiverjék őket Ukrajnából ennyi. Egyik népet se kedvelem különösebben, de a fasz se akarja az orosz medvét a szomszédba.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen