Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ó nem, én nem tudom pontosan megmondani az okát. Régóta várok az 5 alatti árra. Most reménykedem egy kb egy dolláros emelkedésben chartok alapján, de nem veszem biztosra. Azért kicsi a pozíció, mert bizonytalan az egész, de egy méretesebb esés után tudok megint venni utána pedig megint. Ezt hígításnak hívják, csakhogy nekem a pozíciók méretei, márpedig az, hogy akármeddig tartani tudom őket, adnak egy egészséges nyugalmat. Brute force módszer :-)
Nem nagy tét volt, szerintem csak hozzá vagyok szokva a szűk stop-hoz indexekben, és minden másban, ott jól működik, de gázban felejtős, mert mindig leveri, így sok kicsi alapon tegnap sok elment.
Ezek? Tudod, ha orbán leírtatja, hogy kétszer annyi cukor legyen a bótban, akkor a cukorrépa vigyázzba áll, és két gyökeret növeszt, a napraforgónak meg két feje lesz. A desznyónak meg 6 lába. Oszt jónapot.
Nem lehet, hogy túl nagy téttel tolod? Én most vettem pl egy keveset, azt addig tudom tartani, ha akarom, amíg negatívba fordul :-). Nem lesz nagy nyerő rajta, de ilyenekből áll majd össze az éves 20% profit, amivel nagyon elégedett vagyok ebben az évben. Sűrű fillér ... tudod.
Törölt felhasználó2022. 12. 30. 15:51
hát ha itt a bizonyos bácsik és nénik nem fordíccsák meg az indexeket, akkor kreccs.
Elliott + TA kevere volt a 70es olaj. Amugy 68ig is lejohetett volna, de szerkezetveg volt mar es disgonal veg volt 70re mutatott 69.8/70.3 kb meretaranyban. 70n jo RRt kaptal, max megnyulik az 5os es akkor 68. Ennyi
Köszönöm a tanácsodat. :-) Nagysága tényleg csak néhányat figyel, de ez valami szörnyű, lehet, hogy most hagyom is, ahogy Billent szokta mondani, feketeöves dolog. Bosszant, mert sejtem, hogy itt lehet az alja, de a huszadik kört írja le, amiből sosem jövök ki jól. :-)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen