Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Klxe t vissza kellett volna venni, draga baratom 5 on , mikor ujra lement 10 rol.Meg most is hozzott volna fagyi penzt mai13% os eses utan. Igy se rossz Amugy felesegemmel 3 orat tarsasjatekoztunk, mondtam ma, neked hogy iszonyatosan faj a hatam, jatek kozben, hogy birjam az ulest levertem eszrevetlenul 1 uveg martinit, pedig oktober ota 1 pohar alkoholt se ittam, most kicsit duplan latok🤣🤣
Jaja. Igy van.Es magyarazd meg ezt a hazai tortenelemi ingatlanbuborekot, egy nem tul sok gazdasagi olvasottsaggal rendelkezo lakastopikos lacibacsinak. Es ő hulyez engem. 🤣
Már mondom egy-két éve, hogy itt a történelem legnagyobb ingatlanbuboréka van nálunk. A környékünkön, ahogy növekszik a kínálat, egyre eszeveszettebbek az inagtlanárazások. Ha nem megy el a ház, akkor emelki az árat! Pl. egy szerkezetkész 135 nm-es ikerház-fél 300nm telekkel egy győri peremkerületi zöldövezeti részben 135 millióért van kitéve. Fele tetőtér persze.
Placi82 szerda, 22:02Előzmény: #20723 KrisztinaIAranybanyaszokon kivul. Ja!! akkor semmi:)) Jobban mondva, van a 2 regi szerencsetlen olajosom. Meg 1 uj 2 honapos szerzemenyu platinasom is. Vix hez nem nyulok. Mert szar lett. Eleg volt belőle. Meg van egy icipici 100 db os Tesla shortom. Fagyipenzre. Pisztaciasra:). Off. En csak oregurasan nyomom, ahogy magamnak igertem. Nix kockaztatas.:) Azt nezem, most is, hogy a nagyremenyu olajos CPE eseten is peldaul. Hogy a WTI esik 1% ot akkor a CPE.es tarsai 5% ot. Hat ez rohej vazze:) 0 0 Válasz erre" Egesz sok pisztacias fagyi kijon a mai Tesla bulibol🤣 (Amugy dec 19 tol shortolom IB-en:))). Karpotlas a mai szar PBR re.
Persze, hogy nincs. Tavaly átárazódott a piac a 3-4%-os hitelkamatokhoz. Viszont most már 8-10% az, szóval a, megvárjuk, amíg az emberek bére addig emelkedik, hogy ilyen kamatokkal (JTM betartással) is odáig tud nyújtózkodni, mint tavaly b, elkezdenek az ingatlan árak addig esni, amíg a jelenlegi kamatok mellett (JTM betartással) beleférnek a törlesztők a jelenlegi bérek mellett c, félúton találkoznak Nem egy rocket science a dolog, ugyanaz az átárazódás fog megtörténni, mint a tőzsdén az értékeltségi szorzók kapcsán. Viszont sokkal lassabban, és jobban elnyújtva.
hehehe ... otp hitel kihelyezésnél dolgozó ismerősöm mondta kb 3 honappal ezelött, h nincs munkájuk! elöbb utobb a kereslet csökkenés megjelenik az árakban is! főleg h egy csokos felfujt buborék az egész magyar ingatlanpiac!
Törölt felhasználó2023. 01. 03. 19:20
LAci, az elfelejtettem ma mondani, hogy kis kapitalizációjú olajosokat fogok elsősorban válogatni. Nagyobb az emelkedési potenciál a B hullámban. Szerintem ha jókor kapjuk el, akkor pár hónap alatt lehet velük duplázni.
Ha akarsz egy jót szórakozni, akkor olvass vissza 1-2 oldalt az ingatlanos topikból. Gondoltam megnézem, hogy milyen a "sentiment", de helyette csak zseniket találtam! 🤣
Tudom, de az év első kereskedése legyen szép zöld. Mindig elteszem babonából. A piac nem áll meg, mindig van valahol valamire lehetőség. Ha beszakad, akkor majd veszek valamit rövidre az alján.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen