Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
nyugoccság van naccsága.....aki mindenhez ért semmihez sem ért...nem lenne célszerű 3-8 instrumentumot megismerni és csak azokkal bíbelődni ? már úgy ha te is látsz jó belépőt nem csak valaki irkálta és akkor belépni (ismervén az instrumentum jellemzőit köztük a napi átlagos mozgását a célár és stop tervezéséhez)....úgy nagy lófax lesz kaporral ha valaki ír valamit és entert nyomsz (egy vénecske kiugrott apáca nyomán) http://keptarhely.eu/view.php?file=20221230v00xgfz45.jpeg
Mesevilág az egész. Én nem ismertem a reklámot, ezért rá kellett keresnem és egy nagy kamu az egész. Olyan tájon megy a busz vágóképként, amit szerintem nem is Magyarországon forgattak 😀 Kb. mint a Coca-Cola mikulás reklám, amiben még a hajléktalan is egy mosolygós kedver öreg nagypapa figura. Tessék szépen lemenni a Blaha, Keleti, Népliget aluljáróba és onnan felhozni egyet inkább 😀
Én azt hittem először abban a reklámban, hogy direkt egy transzvesztitát raktak be, fricskaként a kormánynak. Aztán mikor a végéig elértem, akkor jöttem rá, hogy a telekom csicskább annaál, hogy egy travival forgasson, és aztán konstatáltam, hogy lófaszt transvesztiták melletti kiállás, hanem ez a színész volt a legolcsóbb, azok közül aki kéznél volt. :P
azt te már lefoglaltad....:( HumaNOID 2022. 11. 05. 13:15 Előzmény: #15895 dexter-atya#15899Hát, ha idén 4100 lesz az SP, akkor készíttetek egy Hülye vagyok feliratú pólót, és egy napig abban fogok járni kelni, és mindenhova abban közlekedek. Ezt persze fotókkal dokumentálom, és feltöltöm ide :P
nem lehet látni .....a múltbeli mozgások ,fibok , trendvonalak , MA-k , alakzatok , elli + egyéb biszbaszok alapján csak VALÓSZÍNŰSÍTÜNK....az elemzés azt jelenti csupán , hogy az egyik lehetőségnek (szcenárió neked) nagyobb a valószínűsége mint a másiknak ( le vagy fel) "A sikeres traderek azokra az információkra koncentrálnak, amik elősegíti az eredményeiket, mintsem azokra, amik megerősítik a félelmeiket. "Próbáljátok ilyen szemszögből nézni a grafikonokat. Ne elemezzetek túl sokat, és főként ne bonyolítsátok el az egyszerű dolgokat. Azt lássátok, amit a chart mutat, ne azt, amit a jövőben látni szeretnétek! Azért mert a piac minden időpillanatban kiszámíthatatlan (Erre előbb utóbb rájön az ember, csupán évek kérdése). Senki nem tudja a következő gyertya színét, teljesen mindegy hogy milyen idősíkról beszélünk is (Éppen ezért én személyesen soha nem is törekszem tökéletesen kiszámítani a piacot , mert lehetetlen)."
Bármi megtörténhet
Nem kell tudnod hogy mi fog történni ahhoz hogy pénzt keress
A nyerők és vesztők aránya véletlenszerűen van elosztva
A setup nem több mint egy jelzés, hogy valaminek nagyobb a valószínűsége mint a másiknak
Még egy kérdésem lenne: miből lehet látni, hogy valami megtartja-e magát? Tegnapi eset NG, a legalján lévő pozimat eladtam (buta módon), és utána nagyon sokszor visszaesett.
Valaminek kell lennie ezeken a helyeken, mert megáll az árfolyam esése. Tegnap ugyanez volt, csak nem találtam már meg az illetőt investing-en, és meg akartam kérdezni, hogy honnan tudja. NatGas esett mint a kő, és valaki megírta, hogy 4.43 körül van a vége, mert akkor jönnek a vevők. 4.406-ig ugyan tényleg leesett, de 4.43-ra pattant vissza nagyon gyorsan mindig, mintha egy láthatatlan vonal lett volna ebben a tartományban, amit nem lép át az árfolyam.
Annyi kiegészítéssel, hogy felrakja a sima moving averageket 20-1000-ig, majd az EMA-kat ugyanebben a tartományban, majd a Bollinger szalagokat, meg rádobja az RSI-t, MACD-ot, és utólag, ami megfordította a trendet, azt írja be ide. Mert hogy kb 0,1 pontonként lesz egy-egy vonal a pókhálóábrán, így tutira valamelyik érinteni fogja a fordulópontos árat. Így működnek a papok...
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen