Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Pénteken nem vettem az új TL-ből, mert óvatoskodtam, meg túlgondoltam... erre lett volna 40%+ nyerő rajta napon belül. Ma amint belevettem elkezdett emelkedni. Na mondom ezaz!!! Erre most, hogy néz ki?! -20%... kivagyok.... :D
A palládium egy külön eset. - Hogy értsétek! . Palládium nemesfém. Nagyon ritka. . Egy időben nagyon megemelkedett az ára. 3000+,. Oka: az autóipar a váltás idején a kipufogógáz katalizátorokban használta. De, rájöttek ez luxus, így "olcsóbb" fémet kerestek. Meg is találták. :) A platina lett az!!!!! . A katalizátor piac elkezdte felvásárolni a platinát és piacra dobta a nem túl szép palládiumot. Nézzetek meg W1 időkeretben! De tudni kell! A PA sokkal értékesebb mint a platina! . Ekkor ide 2024 őszétől (október) a Pa kitermelők kartelbe fogtak. Beszüntették elvileg a palládium kitermelést!!!!! . Tudjuk a Pt se túl jó megoldás. csak átmeneti megnövekedett kereslet miatt lett enyhén túlértékelt. . Pa (Palládium) bányákról továbbra is az az információm, nem termelnek! Tudni kell ebben Oroszország jelentős tényező. . Szó-szó érdemes palládiumot venni
A gázban hulló kés van. Elég rendesen letörte az emelkedő trendvonalat. Innentől nagy az esélye, hogy ez az emelkedés amit láttunk, csak a megelőző nagyobb esés korrekciója volt nem pedig fordulat. Valószínű, hogy be fog nézni 2.721 alá, aztán majd ott eldőlhet, hogy lesz-e dupla alj, vagy megy tovább le.
2,949-nek komoly alsó árnyéka van. Iszonyat "szép" az elemzésed! Én növekedést várok. . FA: tipp Tudni kell, hogy a kőolaj mindig a főnök. Olyan mint a nemesfémeknél az arany. Általában, de ez mostanában nem teljesen igaz a megújuló energiaforrások miatt, hogy a kőolaj árát kb. 4-6 havi eltolódással követte, követi a többi energia hordozó.
Ff. Azt mondta, hogy az nyekk. Én most abba biztos nem veszek bele. De a merészek nyernek , reggel nekem is volt egy reménytelen próbálkozásom az ezüstben, de el kellett adjam, mondjuk az egy kis hasznot hozott, de azzal messzire nem megyek.
Ne is mond, az asszony már el is költötte pénteken, a ma realizált gáz nyereséget, még jó hogy reggel eladtam, mert lassan ott már nem lenne nyereség. Én kűzdök, sokszor a főnökömmel beszélgetve hajtok végre tranzakciókat, ő meg hipp-hopp elkölti. Ennek ellenére imádom, boldog asszony, boldog férj.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)