Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ff. Te ebbe bele mernél venni? Óráson is túladott, minden arra hajaz, hogy pattania kéne, de nagyon gyorsan esett idáig. Ha válaszolsz rá válaszolsz, ha nem akkor sem sértődöm meg.
OFF!! Kedves Kollegák! Szeretnék segítséget kéni! Szükségem lenne egy szakorvosi teljes test PET-CT-re. Több onkológusnál is voltam és nincs közös nevező.... így muszáj az ONKI után saját kezembe venni az ügyeket. A vizsgálatot nyilván én fizetem, sőt a beutaló orvost is. Pesten szeretném ezt, elvégeztetni! . Ezt a kérésemet több helyen is kirakom. Semmi köze a tőzsdéhez. Bocsánat. Ha esetleg bárki tud egy beutalót "szerezni" vagy van kapcsolata ebben azt megköszönöm!
Majd 18750 környékén érdemes lesz nézegetni, hogy mi történik. Egyelőre rövid távon a csökkenő trendből kitört, így a mostani esés lehet csak egy visszateszt lesz, mielőtt megcélozza az ath-t. Ha a 750 környéke nem fogja meg, akkor utána 400 környékén kell figyelni. Naposon egy emelkedő trend végén egy emelkedő ékben van, ami nem túl biztató.
Ma divergencia állt fent a fosszilis energiahordozók árában. De tudni kell, hogy az olaj a főnök. Alapszabály volt ez eddig. De ez megváltozott! Egyre több gáz kell és egyre kevesebb olaj. Sőt, egyre több gáz kell majd! . Miért? Mi a földgáz? Metán, bután, stb..... égese sokkal kevesebb CO2 kibocsátással jár. . Sőt a hidrogént is földgázból nyerjük nem vízből, mint általános iskola kémia óráin! . Földgáz szerintem az átmenetben nagy jelentőségű lesz! -Pl hidrogén hajtás amin a Toyota, BMW közösen dolgozik.
Most két variáció lehet. Ez a 4. szakasz és most jön az 5. majd! Vagy az ABC korrekció az 5. után! Mindkettőnek ronda és nem illik bele az eddig képbe! Túl gyors, mély, hírtelen...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)