Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
igen csak úgy szól a fáma, hogy a korrekció a második szakaszt nem érheti el! Az meg most elég messze lett a megnyúlás miatt! Van tér bőven neki! Talán fordult...
ma vettem OTP TL-t - ha kiütik akkor bebuktam, ha nem ütik ki, akkor pedig tudtam újra venni TL certit - ami jó hír, mert már egy jó ideje nem lehet venni a felsőkből :-)
"A negyedik hullámnak a pingvinnél a helye elméletileg, de " lejőhet 2871-ig"! " Akkor törné az emelkedő trendcsatornáját is, elég indok is lenne, hogy dobjam. :) A gáz szerintem fordult. Az utolsó impulzushullám 50-es fiboja szépen megfogta óráson. 2.967 alá már nem várnám.
Na ezt se gondoltam tegnap még ... -1,6% az OTP-m ... ez is valami ... és persze az ezüst pont annyit ment fel a hogy stop piaci megvegye és már megy lefelé :-)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)