Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ah, megvan mi a probléma! Ezüstöt értem, és egyetértek, azonban én a gázra gondoltam. Azt hittem hülye vagyok, mert nem találom a charton az említetteket. Szóval gáz, gáz.
Megpróbálom Neked összefoglalni: Beze felrakott egy lehetséges fej-váll alakzatot, ami, ha nézed a rajzát erősítené a negatív trendet. A lényege, hogy elméletben most ezzel a felpattanással megcsinálja a vállat, majd onnan zúg lefelé. Farkasfu erre reagált a befogó-val. Ahogy az előbb leírta, ha napos nézetre váltasz láthatod, hogy a legutolsó nagy zöld gyertya mellett ott a tegnapi nagy piros, ami ráadásul "befogja" a zöldet. Ez is arra utal, hogy a trend megváltozhatott, így támogathatja Beze gondolatát, miszerint mehetünk lefelé egy kis felpattanás után. Türelem, figyeljük mit hoz a mai nap! :)))
Bocs Ff. az előző hülyeségem miatt, te az ezüstről beszéltél én meg a gázt néztem, ez gáz. Tehát az ezüst emelkedő trendben van, a piros test teljesen átfogja a zöldet, ami fordulós jelzés, a kanócokkal nem foglalkozunk. Kell egy megerősítő ma, ha lesz, akkor jó eséllyel fordulás van délnek. Néztem a gáznál a gyertya testet, az sehogy sem tetszett, de azt hittem van egy speciális szabály is a kanócokra, mert azok viszont túl nyúlnak a piros gyertyán mindkét irányba. Bocs az okoskodásért. Világbéke mindenkinek. :::)))))
ok, majd felteszem a chartot később szemléltetésre! Kell mennem most segíteni mamának! Röviden csak annyit, hogy a trend tetjén a nagy zöld gyertya mellett a nagyobb piros, fordulós jelzés! Pontosabban, a piros befogja a zöld testét, tehát mellette van és nagyobb mint a zöld teste, de fölé és alá is log! Átfogó/befogó gyertya, hétköznapi nyelven! léptem..
BPali! Van aki más véleményen van. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Próbáld már meg kérlek kultúrált formában megírni a hozzászólásaidat, úgy, hogy közben nem osztasz ki senkit, csak azért mert Te nem úgy gondolod ahogy Ő. Ha észrevételed van, vagy szerinted hülyeség amit ír, akkor érveld meg szakmailag, de ne a személyét sértegesd! Jó meglátásaid vannak, és nem vagyok híve a szankcionálásnak, de ha így folytatod kénytelen leszek kitenni téged. Nem ez a cél, hangsúlyoznám!
Semmi bajom veled Pali! Tőled már megszoktam, és legfeljebb görgetek tovább, ha címzett nélküli hsz-ed van! Nem töprengek rajta, hogy kinek és miért szólt! ... de ezt már megbeszéltük! :) Sajnos többen is követik ezt a módszert, ezért kérdeztem rá Valiz-ra! Nyilván, ha valaki betesz egy linket a közösbe, azt nem kell címezni, vagy hasonló tájékoztatást a topikokban...
Mi a gond velem? Gáz a kb ketten voltunk . Olaj hozta az 1 USD-t amit vártam 5 perc híján . Arany visszajött.. Szerintem fél tőlük minimum örülne ha ilyen találati aránya lenne úgy általában . Rossz indulat nélkül puszta tényszerűen..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)