Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
@Beze! Itt egy pinguchart OTP-hez. Óvatosan azokkal a vételekkel 600 alatt! https://ibb.co/rsGRnLg Én most azon törpölök, hogy eladjam-e a TL91-em, mert épp nulla közeli állapotban van, a kiütési pontja pedig 17.132... Ha ez elindul lefelé, akkor meleg lesz a pite!
Közben most nézem, hogy a 490 Ft-on vett keddi TS-em elment nyitóban. Elfelejtettem, hogy bent maradt a megbízásom keddről :D :D :D Gondoltam veszek most hozzá 600 körül és csodálkozva néztem, hogy mi a fene?! Teljesült a vételi megbízásom, de ugyanúgy 1000 db-om van. Kutatok - kutatok, erre látom, hogy napi maxon reggel eladtam, mert bent maradt a keddi... :D Kellemes meglepetés. Ez egy jó kör volt így :D
E gy gyertya egy alakzat roppant kevés ...rendszerben kell(ene) gondolkodni. A TA minden esetben “csak” valószínűsít statisztikai alapon nem a “tutit” mondja meg. Egy rendszer ,messze messze nem egy elem ( fibo , MA–k , elli , trendcsatik , indik stb stb.). Ennek megértése nélkül, rengeteg csapdába fogunk besétálni. Túl sok paramétert használunk? Kiváló, jól eladható múltbeli eredmények, silány jövőbeni teljesítmény. A szabályokat felvéssük egy kőtáblára és áhítatosan tiszteljük őket. Ide nem lesz ez elég. Egy rendszert ápolni, folyamatosan monitorozni kell. Mennyire robosztus, hogyan reagál a környezet vagy paraméterek változására? El kell döntened minden pillanatban, hogy a rendelkezésre álló végtelen információ közül mit ignorálsz, és mit veszel figyelembe. Továbbá kezelned kell az egymásnak ellentmondó információk halmazát. És mindez kevés sikeres konzekvensen profitos traderré váláshoz, mert mentálisan ( !!!) is alkalmasnak kell(ene) lenni ( nincs hiszti és düh roham és ovis dozzogás , mert ha megsértődsz a kritikusra igaza van....DD)) és megfelelően kezelni kell a kockázatot mindenek felett . Továbbá kellene némi gyakorlás , úgy 10.000 órácska. Nem túl barátságos? Ez a világ nem az. Olyan tudásra akarsz szert tenni, amit kevesek tudnak. Miért gondolod, hogy tálcán fogja kínálni valaki?...Álmodj tovább....D) https://www.youtube.com/watch?v=VEyxtTF4wiU
csak ne vedd tutira, ha látsz egy ilyen gyertyát! A forduláshoz kell előtte trendnek is lenni és ezek csak jelzések, hogy megvárjuk, mi is készül itt..:)
csak nokedli lesz:) Ez volt a kívánság és nekem kell szaggatni! hmm Mama pár éve eltörte a kezét és azóta kicsit hibás lett, az is! :) Így rám marad az ilyen nehezebb munka a konyhában. Tojásos nokedli pontosabban!
Nokedli kész... na ezért is jó, amiről az előbb beszéltem, hogy mindig címezni kell az ilyen hsz-t! Nincs más dolog, csak a hivatkozásra kattintani, ha nem stimm..:)) Ezüstről beszéltem, de ugyan ez a szitu, az aranynál is! Ott pár napja mondtam, hogy várható egy visszatesz/megtorpanás. Kaptam is érte mínuszt ...:))
Én sose fogok egy oldalas érvelést beíni.. Én nézem x percig az aktuális kereskedést és kb “ be is lövöm az irányt az napra , x napra ahogy sikerül .. Téma lezárva senkit nem akartam sérteni se bántani..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)