Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szép volt a keddi shortod is és indokolt.Én zártam 150k mínusszal,ezen a pályán az 5. megnyúlt hullám nem egyedi.Nem zártam vóna ha nyitva van a bét szerdán,beszoptam,mert 16.00 körül érzékeltem,hogy másnap nincs nyitva a komcsi bét.Ezért ma is zártam egy shortot 1800db/ 842 --------375k profittal.Visszatérve a keddi shortra, az nem szerencsejáték volt, hanem profi pozi nyitás.
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: A kisebb piros vastag trendvonal törése felfelé teret nyitott az új éves csúcs felé. A 32,86-os szintnek elméletileg nem szabadna elesnie, ha meg tudja tartani a kisebb esést, az jó jele lenne a további emelkedési esély megmaradásának. A nagyobb képen a long esély még él, még mindig a 29,69 a vízválasztó a hosszabb trend szempontjából. Ellenállások: 34,38; 35,94. Támaszok: 29,69; 28,12; 26,56; 25,78; 25.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)