Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
1h-n RSI bement 50 alá. Ilyenkor meg szokott indulni a lejtőn a népi megfigyelések szerint... ha 40-nél sem fordul, akkor gatya. Ott már MACD id be fogja adni a sell-t. Bővítettem a short pozit.
Jobban jártál akkor volna ha nyugton vagy és nem ugrálsz ki be .. Vagy egy hullámot kihagysz.. Pár száz Ft okáért megy itt a görcs certisekn amúgy is ma is .. Megvezették a sok tudományos szöveggel résbetöltés fraktálok omlás stb..
Köszi a frissítést! :)))) Közben kitörpöltem, hogy nem adok el semmit. Pont annyi ts-em van, hogy ha beszakadunk, akkor egy kiütés esetén is fedezi a Tl91-et... már ha el tudom adni a felpattanás előtt ugyebár, és árjegyző bácsi nem viccel meg... Viszont jön a TL90, 91 bővítés + egy új certi 18.500-as korlátárral holnap. Az meg megmentheti a seggét és indíthat egy rakétát, ha elkezdik két kézzel venni.... nehéz ez most. :/
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)