Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hát most megvígasztaltál.Az utolsó mondatod eddig sokszor igaz volt, de azon vagyok, hogy ez megváltozzon. Igazi ezüst harcossá válok, holnap csatába megyek. Reggel vért iszok. Este meg csak remélni tudom, hogy még nyeregben leszek.
"Mi aranyat vettünk! " 🤣🤣 A mama amikor hazajött a fodrásztól, kérdi hogy mi van olyan furcsra rajta, mondjam meg! hmm nem tom mondtam! Hát új fülbevalóm van! ÓÓÓ tényleg, hmm.. Jó bolt volt mondja, mert nem kellett fizetni érte, mert a régit beszámították 80k-ért és kapott pár rugót vissza. Na akkor, ez nem neked volt jó bolt, az tuti, de szerintem a régi többet ért! Nem nem, ugyan annyi az értéke! jaaa.... nem részleteztem, mert nem idegesítem magam a hülyeségével! Csak annyit mondtam, hogy meglátod, ha beviszed és el akarod adni, hogy mennyit adnak érte tört aranyként! Akkor talán rájössz, hogy többet ért a régi! ... és szebb is volt szerintem...! Valamiért most nem csicsereg velem..🤣🤣
Ezüstöt nem vettem. Ma csak OTP-t vettem meg gàzt, mindkettőt túl magasan., de bîzom benne, hogy holnap már jók lesznek, akkor jobb kedvem lesz és holnap sokkal aktîvabb leszek és akkor szúrkolhatunk együtt, hogy kikeveredjünk újból a bajból.
Kényszer! Negatív! Nem kell minden nap venni!!!!! (de lehet minden órában is) Főleg akkor, ha nem tudod mikor mi az irány! (időintervallum sem hátrány) Ha a megkeresett pénzt nem költöd magadra, akkor majd elveszted!!!!! "jobb" esetben más fogja elkölteni! :)))))
Ha ajánlhatnék neked egy filmet Akkor az a Papîrkutyák.. Imádom Kedvenc jelentem a búcsús fellépős jelenet. Lehet azért szeretem, mert az asszony utálja.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)