Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Gyerekek ! Felnőtt a lányom, büszke boldog apa vagyok. A magyar lányoknál nincs szebb a világon. Minden gyerek szép és ügyes volt.A jövőnk biztosîtva van.A nemzet élni fog. A lányom gyönyörű volt, imádom. Az egész család boldog. Feleségem sîrt a boldogságtól, végül is minden jó volt, nem kidobott pénz volt amibe került. Egy bajom van csak mégpedig az, hogy nincs ezüstöm.😀
Már lerajzoltad :) Nekem is fáj, hosszú hét volt. Meg hosszú délután. Ma 2 km -es út, Budaörsről törökbálintra fél óra volt. Máskor ez 2 perc. És ez csak egy szelete volt a mai kocsikázásomnak.
Ma eszembe jutott amit mindig mondasz hogy 100/120%-nál már nem adunk el! Egy pillanatig vaccilláltam ugyanis hogy mi legyen. Aztán vettem még hozzá. :)
Már késő, megint türelmetlen voltam és a tegnapi 2500 darabra még rávettem 3000 darabot. Elmebeteg vagyok , mert nem vártam meg a 61.8-at, ami ráadásul egybeesik azzal amit én is kinéztem, a 2.25-ös célt, mint vételi pont. Hmm...
A gázra visszatérve, felhívom a figyelmet és ez nem ijesztgetés. Megvárni a fordulást!
Amennyiben itt a 61.8%-s támasz, vagy a trendvonal ( a trendvonalat nem lehet pontosan meghúzni, alacsonyabban is lehet valamivel), akkor az alacsony rsi ellenére, simán bezuhanhat a pingihez! Csak mint lehetőséget említem!
Miért ? :)))))))))))) Hawking-sugárzás is van , elméletileg!! Soha senki nem bizonyította, de lehet! A fekete lyukból soha semmi nem szabadulhat el (még a fény sem), kivéve a A Hawking sugárzást! ! Érted nem?? Túl kevés még a tudásunk..................... Ami áll, az áll! :)
Az a durva, hogy volt TL26-om 850 Ft-ért, amit 988-on el is adtam. A TL34-et kár, hogy kiütötték olyan gyorsan. Abból 2K volt 640 Ft-os átlagárral, amit kénytelen voltam 520-nál gyorsan eldobni… az is mit érne most…
De jó, hogy eladtam a TS-t záró előtt! Pedig kacérkodtam a gondolattal, hogy megtartom. Akkor rögtön eszembe jutott, az az ominózus tavaszi péntek, amikor először shortoltam az ezüstöt, mert 80 körül volt már az RSI. Megtartottam, majd 17h után 85-ös rsi mellett kicsapták. Ma a történelem megismételte önmagát! 85-ös rsi mellett, 33,48-nál (XAG/USD: 33,27) kiütötték a TS11-et. 16:58-kor adtam el nyerőben. :)))))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)