Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Olvasom itt Lovasit, meg a Gemencet… hát srácok, nem véletlenül bírlak én Titeket! :))) Lovasi az egyik kedvencem, a Gemenci erdő pedig gyerekkorom “játszótere”. :))) Kicsit bánom, hogy eladtam az ezüstöt, de féltem tőle, hogy ugyanaz lesz mint két hete: Szép nagy pénteki kanóc, aztán hétfőn nézünk ki a fejünkből. A nyerőnek ettől függetlenül örülök és nagyon köszönöm a segítséget, amit adtatok hozzá!!! Álmomban se gondoltam volna, hogy ennyire megindul ma. Viszont ami biztos, hogy indítok én is egy xm számlát!
Írtam már, de akkor jöjjön újra: gáz 2750 -nem vettem ma ezüst eladva 2410+200 ami nem enyém maradt kb 7500 db nem tudom pontosan. szerencsére állandóan lefagyott a netem, nem adtam el többet, és eszembe jutott, hogy talán nem véletlen... de zűrös napom volt, végig ment a duma mellettem, nehezen tudtam figyelni. Most azt nézem, olajat lehetett volna venni már záráskor?
Én tanultam elég sokat a fémekről. Elemzéséről is tudok viszonylag sokat de nem tudok így egy fórumon keresztül fotó alapján hiteles segítséget adni! Gondolom ezt megértitek! De szívesen véleményezem a vételt vagy az eladást! Nem sértés és nem lerázás, csak tudjátok, hogy én szívesen foglalkozom fotó alapú analízissel de ez messze nem valós értékelés, csak részemről egy becslés. Egyébként imádom az érméiteket de egy képről nekem nehéz megbecsülni a valós értéket. . Imádom a szép érméket! Így ha nem is tudom megbecsülni értékét pontosan, szeretem látni!
Ez nagyon szomorú. Látom, hogy sok helyen megy a marakodás. Szerencsére itt elő sem fordul, és bízom benne, hogy nem csak a hatalmas és számunkra befolyásolhatatlan piac miatt. Mollyban csak annyit írtam ma este Fibonak, hogy keresem, még erre is azonnal jött egy mínusz :) Ezek után teljesen érthető a kialakult álláspont. Mindannyian örülünk, hogy itt jól érzitek magatokat.
https://www.youtube.com/watch?v=SfdQiyz0iMA A szöveg elég "furcsa" elsőre................ (idő kell ehhez is) Nekem Lovasi olyan a zenében, mint Ff a csártban! " I Like Gemenc! "
Törölt felhasználó2024. 10. 18. 20:35
Most az arany is mehetne még, az ezüstnek már elég volt :-)))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)