Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Tudod, amikor feltettem egy elemzést, azzal vádoltak, hogy azért csinálom, mert fel akarom húzni az árfolyamot, hogy rá/rájuk szórjam! Ne nézzem őt hülyének, mondta az illető! Több ilyen is volt és "átverésnek minősítették"! Odáig nem jutott el a gyenge agya az illetőnek, hogy ha felteszem, hogy hol vegyen és hol lesz a cél, ráadásul így is lett, akkor abban mi az átverés, még ha meg is játszom magam is! Szóval három megoldás maradt. Nincs elemzés, vagy nem játszom meg a trendeket, vagy nem árulom el, hogy benne vagyok én is! Válaszom lényegét, az előző mondat tartalmazza! Amúgy nem certizem és nőm is csak egy van már! hmm
Mert mi kedves emberek vagyunk és szeretjük őket, nem pedig utáljuk. És megköszönjük a munkájukat. Emlékszem amikor még Ff nem járt ide, és esésben voltunk , jött Fibó is, aki egyből hívta segíteni nekünk Ff-et is magával, mert az ezüst topikosok aggódtak! Nem felejtem el ezt nekik soha!
Ez egy Toyota RAV4 Aisin sebességváltóhoz kellett. :)))) Mivel nem nagyon kapható ilyen és ha van az is csak jó drágán, így megoldottam 300 ft -ból :) A mozdonyoknál a 65-ös csillag a nyerő!! :))))))
Ez már bizonyítottan téves elképzelés. Ugyanis szinte minden kutatás azt mutatta ki aki tud napi legalább 8 órát aludni az sokkal tovább él mint aki nem tud ennyit aludni. A kutatás eredményét igazolom! Általában 17 órakor aludni térek, éjfélkor kelek, figyelve az ázsiai indulást és nyitok zárok pozíciókat. Majd 2-3 között futni megyek! Bizony! Majd hazaérve fürdöm és lepihenek hajnali 3-4 között. Majd 9 körül már a hazai tőzsdét nézem...... . Hát beteges ez az életmód, de imádom az ázsiai piacot és a hajnali futást. Ha nem futok összerogyok....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)