Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Valiz
Valiz 2024. 10. 20. 19:53
Előzmény: #18538  Colombo
Hát amikor emelkedk az ezüst, akkor mindig elgurul nála a gyógyszer :)
farkasfu
farkasfu 2024. 10. 20. 19:53
Előzmény: #18535  Colombo
Itt sosincs olyan, hogy biztos!!! 
Vannak trendek, elméletek és ezek alapján lehet felállítani a következtetést! 
Ha minden egy irányba mutat, akkor is jöhet egy hír hajnalban és borul az elmélet, újra tervezés kell!
 Ha arra szavazunk, márpedig most úgy néz ki, hogy megvolt a 3. és 4. szakasz, akkor nyilván jöhet az 5.! Ez az elmélet szerint, térben és időben, megegyezik az első hullámmal! Ez a gyakori, de nem ritka az sem, hogy megnyúlik. Nálam a charton egy megnyúlt 5. van rajzolva, a kék kismadár! A charton be van címkézve és ki lehet számolni a hullámok hosszát/magasságát. Most van ott, hogy majdnem megegyezik az elsővel! Tehát elmélet szerint "kész"...! Időben, viszont gyorsabb volt, ezért is nyújtottam, hátha belefér a kék is...!  
Igazából, amikor elindult az emelkedő csatorna 26,43-tól, Akkor lett bemérve a piros célmadár. Ahogy emelkedett az árfolyam, úgy lehetett bemérni, ennek az emelkedésnek a célját! Az elméleti célja, ennek is a piros 120% környékére esik, de elnyúlhat még egy kicsit. A kéknél már túlvett lesz!!! 
Sajnos a nagy kanócos gyertyák miatt, ilyen rövid távon, lehetnek eltérések! Részvénynél úgy szoktam megoldani, hogy előre felteszem a célhoz az eladást és ha úgy látom, módosítom lefele gyorsan! Így egy felszúrást el tudok kapni, esetleg! 
Itt megint lehet felszúrásos fordulás, de nem tom a certiknél mi a helyzet...
Colombo
Colombo 2024. 10. 20. 19:46
Előzmény: #18536  Valiz
Szia Valìz!
Gratulálok, milyen hamar beteljesült a kîvánságod.
Remélem éjszaka nem verik le.
Tisztelem a kitartásod.
De ez az irîgykedő minuszolónak legszîvesebben elkapnám a grabancát.
hoffmannferi 2024. 10. 20. 19:18
Előzmény: #18534  farkasfu
Én úgy látom hogy esetleg fel szúr reggel 34  fölé és onnan jőhet egy korrekció akár 31.8-32.5 kőzé esetleg/ez volna a normális/és onnan  irány a 36 kőrnyéke.Vagy egy pár nap oldalazás.Túl gyorsan jőtt fel,.de ha megnézzük az aranyat,az se állt meg,igaz ott nem volt a fibón kivül semmi eszközünk elemezni.Nálam 36 körüli a következö céláram,de nem egyböl
Valiz
Valiz 2024. 10. 20. 19:11
Köszönjük szépen, el is kel holnapra az instrukció.
Én már most pelenkát cserélek, ha  a holnapra gondolok. 
Colombo
Colombo 2024. 10. 20. 18:14
Én ezt úgy értelmezem, hogy jobb ha most kivárok.A további emelkedés sem biztos meg az esés sem.
Kösz a chartokat meg a magyarázatot is.
farkasfu
farkasfu 2024. 10. 20. 18:01
Ezüst! 
Csillog továbbra is, vagy nem, ez kiderül hamarosan! 
Átböktük a trendvonalat, de azért ez még kevés a megnyugváshoz!
 Válasszatok melyik variáció a szimpi, "most még lehet"! :)
  Megvolt a 3. szakasz, nem ment 1,6-ig, de bőven jó és a 4. is, ami éppen jó helyen fordult és indultunk az 5.-hez! 
  Vagy mos van jön a 3., de akkor kell utána, egy legalább 3$-s esés a 4.-nek! Ennyi..:) 
Ja és figyelni a nagy zöld gyertya után, h lesz e doji!!! hmm
 Nem tom, csak "várható esetleg"...
XAG/USD f/DD
https://ibb.co/7zMB424
https://ibb.co/SxTK5Cp
Colombo
Colombo 2024. 10. 20. 17:47
Előzmény: #18532  farkasfu
Jól látod a problémámat.Kapkodok, sokszor fölöslegesen adom el, nem tudom kivárni amîg kiteljesedik  a befektetésem. Néha jobb ha gép közelébe sem vagyok.
De biztos sokkal jobb lesz később, de én minden kis sikernek örülök
Egyébként a fizetésem nem lett kevesebb a váltással, de a problémám és a munkám az kevesebb lett. Tudod itthon vagyunk, ami nem Amerika.😁
farkasfu
farkasfu 2024. 10. 20. 17:35
Előzmény: #18530  Colombo
Értem, de azért kapsz fizetést ugye???
Csak azért kérdem, mert mondtad, hogy jött a tőzsdéről egy havi bérednek megfelelő! Na most, ha nem kapsz fizetést még...., na persze akkor is jöhet a tőzsdéről annyi! Akkor értem is... 🤣🤣
Nehéz váltani, ha szereti az ember a munkáját, de ha a légkör nem ideális, akkor megette a fene az egészet!
Nyugodtabb környezet, több nyerséget hoz a tőzsdén!
 Már csak azt kell elérned, hogy ne rohanj...:)
Régen, amikor sokat daytradeltem, tudtam, h mikor és hol kell eladni, de sokszor elkapkodtam. Nem sokkal, csak ici picit lehetett volna jobb is! Na akkor, vagy rászámoltam magamra, de volt egy pörgettyűm később, amit indítottam és ha leállt, max 1 percig ment, nyomtam az eladást, vagy vételt! Meglepően sokszor bejött! Persze, ehhez tudni kellett, hogy hol mikor..! Neked lehet órákig kell még pörögni, de majd alakul ez! :)
Colombo
Colombo 2024. 10. 20. 17:02
Előzmény: #18529  farkasfu
Legyen fej.😲
Colombo
Colombo 2024. 10. 20. 17:00
Előzmény: #18529  farkasfu
Valahogy úgy.
Tulajdonképpen rám fért a váltás.Hozzáteszem cégen belül váltottam, tehát a  probléma megmaradt. De a legnagyobb promlémától, a nagy főnök alól elkerültem. Ő olyan volt hogy kijelentette, hogy nem ért hozzá, de mégis végig vitte az elképzelését  a szakma segély kiáltása nem érdekelte..Tulajdonképpen mintha én elkezdenélek kioktatni TA ügyben. Nem sok értelme lenne. 😁
farkasfu
farkasfu 2024. 10. 20. 16:45
Előzmény: #18528  Colombo
Szóval ledobta a bringa a láncot! :)
Mindjárt én is ledobom (mára), csak feldobom az ezüstöt, fej vagy írás, lehet választani! :)
Colombo
Colombo 2024. 10. 20. 16:09
Előzmény: #18527  farkasfu
Megtisztelő , hogy hátadra vetted ezt a kis közösséget.Köszönet érte. Remélem később se leszünk púp a hátadon.
A munkádon látszik, hogy szenvedélyesen szereted amit csinálsz.
Én is szenvedélyesen szerettem a munkámat, de a visszatérő kommunizmus, (vagy az el nem múló) kiölte belõlem.
Szerintem kiégtem. De eljutottam arra a pontra idén, hogy nem akarom a tudásom, kreativitásom adni Az idén váltottam is 😭
farkasfu
farkasfu 2024. 10. 20. 15:30
Előzmény: #18526  Beze
..hát tele a bugyrom ezekkel futures szarokkal, de találtam egy másikat! Ezen kiegyensúlyozottabb a mozgás és a holnapi nyitó is megvan 2.500! 🤣🤣 
A 2$ itt is benne van, "de nagyobb esély van egy pattanásra előtte!" 😃😃 
Talán rövid tf-n is jobban követhető, de még nem néztem annyira. 
Nem tudom melyik passzol jobban a certire? Ez csak egy éve mükszik (micro), de úgy is előre haladunk, nem hátra!:)
GÁZ van..:)
https://ibb.co/SmG49Ss
https://ibb.co/9HBX9nQ
https://ibb.co/ZmgtJQ9
Beze
Beze 2024. 10. 19. 23:05
Előzmény: #18523  farkasfu
Rengeteg, rengeteg munka. Nagyon hálásak vagyunk érte. 
hoffmannferi 2024. 10. 19. 22:36
Előzmény: #18524  farkasfu
Sajnos képet nem tudok felrakni a tradingviewröl,valamiért nem sikerül..Per pilllanat a gázt a juniusi  napos gyertya fogta meg,ahonnan fordult is.Alá nem kéne tartossan bemenni,nálam ott van egy fibó 1.618.           70-80 centel lejjebb.Ha innen fordulna,akkor lépnék be,amikor törné naposon a rövid esö trendvonalat egy szép gyertyával,de annak is megvárnám a visszatesztjét.Lehet kicsit bonyolult igy leirva.Jövö héten hétfö kedden meglátjuk,én most nem piszkálnám egyenlöre,én felfelé várom.Habár meleget jósolnak,meg gond a hurrikán által tönkre tett házak egyenlöre nem lesznek gáz fogyasztók egy darabig
farkasfu
farkasfu 2024. 10. 19. 20:45
Előzmény: #18516  Colombo
Na a cáfolat ott rejlik az elemzésben! :))
Nem kellett túlvettnek lenni a shorthoz! 
Sőt, a 36-s rsi-nél is, a shortosok győztek! 
Ne próbáld ki! 😃😃
farkasfu
farkasfu 2024. 10. 19. 20:38
Gáz napos idősík! 
Van egy erős" 61.8%-s támaszunk, egy órás célsávunk, emelkedő kék trendvonal, amit ide-oda húzhatok, de mindenhogyan a piros célsávon megy át! A 200 napos mozgó is itt van, de eddig is átment rajt oda-vissza! Szóval ennek nem adnék jelentőséget! Nincs túladott állapot még, de ennek ellenére, járna itt a közelben egy pattanás, vagy fordulás! 
Ami nem tetszik, hogy ritkán van olyan, hogy a két 61,8% között pattog a labda! A felső és alsóra gondolok. Vagyis, esélyes az alsó kék madár, ha így nézzük! 
Nézzük meg az ellipszisekkel jelölt szakaszokat! A két piros, tök egyforma és mindegyik a támaszig ér! Ezzel nincs is gondom. 
Ami nem tetszik, az rsi állása mindkettő esetében, a támasz szintjénél!! 36-35! Függőleges vonallal megjelöltem az indulást fentről és a támasz elérésénél! Amire ki akarok lyukadni, hogy egy 36-s rsi értéknél, még egyszer akkorát esett az árfolyam, mint előtte! Ezt mutatja a sárgás ellipszis és kopíztam a mostani trendre! 
Hova jött ki? Hát a pingvinhez! Vagyis a 35-s mostani rsi esetén, a támasz szintről, képes bezakózni le a célba! hmmm 
Jó, ez csak lehetőség, de azért csináljuk az elemzéseket, hogy megtaláljuk mit lehet kizárni, mi marad és itt ezt nem lehet kizárni! Szóval ez a bajom ezzel! 
Nem állt meg az előző csökkenő trend támaszánál, ahol volt szintén egy órás célsáv, csak némi konszolidáció volt a 120% környékén és esett tovább! 
Általában nincsen ennyire két egyforma trend, vagy most lesz? hmm 
Egy hetes chartot is felteszek, hogy látni lehessen, milyen kép rajzolódik ki, ha nyer az alsó madár! 
Van ott egy támasza is az 1$-s madárnak! :)) (nem kell foglalkozni vele)
Tavaly októberben is volt egy ilyen lekőr, ami most tart, majd vissza fel és utána zuhant csak be! 
A vissza fel, most még vissza van!! Bejelöltem! 
Hát ennyi tudtam összehozni! 
Több dolog van ami felpattanásra adna lehetőséget, de maradt ellene szóló is! 
GÁZ f/D/W
https://ibb.co/JsQwCBM
https://ibb.co/FKNx6Gw
hoffmannferi 2024. 10. 19. 20:21
Előzmény: #18517  Törölt felhasználó
Ha elmegy 34 felé azért ott egy visszateszt kellene,de a dxy is begyorsulhat lefelé szerintem.Nálam megfogta a 200 napos meg fölötte van nem sokkal a 61.8 fibó dollár indexben. Palládium,platinium is beindult.Ezekbe ha lesz visszateszt,jó beszálló,de a réz is mocorog
Ripple-Rónai
Ripple-Rónai 2024. 10. 19. 19:51
Előzmény: #18517  Törölt felhasználó
Így látom én is, középtávon az ezüst 36 dollár felé tart (és el is fogja érni előbb vagy utóbb). A DXY pedig fordul.

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek