Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Biztosan tévedek, mert még ebből sem diplomáztam! DE! Ha tökéletesen egyensúlyban van minden akkor ahhoz már semmilyen energia nem kell. :))))) Ez nagy valószínűséggel soha nem jön el, (nem lehet kizárni), de a törekvés megkérdőjelezhetetlen!
ijj de regen voltam kispalon.. emlekszem még a régi pecsás koncertekre (2003 környéke) volt hogy a bonanza banzai rigmusaira vonultak be aztan atvaltottak a csigára :D aztan meg par negyzetmeteres szinpadon toltak unplugged a veszpremi utcazenen:) azok szep idok voltak. aztan fehervaron volt, hogy nem volt eleg zseton a fesztivalbelepore (utazas ingyen volt), igy keritesen kivulrol buliztunk ra, kozelebb a szinpadhoz, mintha bementunk volna :D
Tévedsz! nem az egyensúlyra törekszik hanem a legkisebb energiára! Egy ezüst atom de lehet ez más elem is a belső pályáján keringteti a legtöbb elemi részecskét. Azért telítődnek a belső pályák mert ahhoz kell a legkevesebb energia. Egy test vákuumban mindig a gömb formához fog hasonlítani mert a gömb a legkisebb felületű térfogati alakzat. Az univerzum alap törvénye a legkisebb energia. = lustaság ,,, hihi stb..... nem sorolom tovább ... a lustaság mint kevés energia kódolva van az univerzumban. Tanultan annó entrópia törvényt , kicsit meglepett, nem tagadom!
Korábban mondtam az OTP topikban , nem az ördögtől való, hogy az OTP kivonuljon Magyarországról. Ha az állam fingatja akkor át kell tenni a központot más országba. Ne én ezért olyan leszúrást kaptam az OTP topikban , hogy örültem, hogy bezártam. Erre mit ad a sors! Tegnap Csányi bejelenti burkoltan ha a magyar rendszer ha ennyire elvonó és gáncsoskodó akkor el kell gondolkodni az OTP központ más országba telepítésén. Be kell vezetnie az OTP banknak egy külföldi fizetési központot, rendszert.
Ideáig jutottunk! Szerintem az OTP lesz az első aki átrakja központját egy kedvezőbb adózású országba! Hernádi MOL vezető szinte ugyanezt mondta, az nem lehet, hogy a cégtől 113% adót vonnak le. . NER sakk mattot kapott!
Szerintem mindenhol, csak nyilván nem az Erste certikkel. Frankfurti börze certik euroban nyilván. 97raglop már egy ideje csinálja és szereti. Én K&H -nál vagyok.
Hol Erste? Vagy Portfolió? Nekem a portfolió kapcsolt be valamit és akkor tudtam volna este 10:00-ig ... talán PortfolioGlobal az van a telefonon de már nem működik,
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)