Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem hisztek nekem, fizikai arany fedezet nélküli ETF el nyomják lefelé. Aranyon az segítene ha mondjuk a jegybankok újra vásárlási rohamot indotananak fizikai arany készlet halmozasbol. Mert ők ETF et nem spajzolnak😉 Vagy az emberek. De ők BTC és SP500 at vesznek, meg NDX et. Mainstream effekt.
Érdekes, mert DXY esett... vele estünk. Közben a háborúk eszkalálódnak. Valamit nem tudunk, vagy nincs hír, csak kellett egy speka nap.. Ezüstnél felfedeztem egy rést 11.15-én, azt most betöltöttük. 1h: 30,2615 záró, 30,3065 a nyitó 18-án. Közel fél dolcsi.
Várom. Várom.. A BTC irányár kellene követni mint menekülő eszköz. De nyomják a víz alá..egyesek... .. Hát milyen hülyén nézne ki egy 5000 usd/uncia a dollár szempontjából.
Arany! hmm Na erről beszéltem reggel, most már a B" is megvan! A C"-re vigyázni, mert az bárhol lehet most, még 162% is!!! Megvárni a fordulást!!! GOLD/h1 https://ibb.co/cLHvcqs
https://www.portfolio.hu/global/20241125/kilottek-az-atacms-raketakat-oroszorszagra-gigantikus-robbanas-razta-meg-halinot-725366 3ik VH szélén billegunk. USA adóssága 34.000 Mrd dollár. Külkereskedelmi és alllamhaztartasi hiánya csillagos eget veri. Esik szét az idáig vilagrend és mindenkit uldoznek el az aranytol. Menjel solanaba, menjél BTC be, menjél LTC be.. Menjél minden sz. r shit coinba. (Kivebe az ETH-t mert azt Orosz csávó fejlesztette ki. 🤣🤣🤣). Ezt ordítja mindenütt a gazdasagi mainstream a rettegoknek és ovatosokna, és decentralizalasra torekvoknek.. . Meg vegyenek amcsi 100PE agyonadosodott részvényeket. Na megy az egész jó budos................. bagázs a.......... p.....a:). Atlatszoak mint az üveg. De hát széllel szembe nehéz pisálni.. Hiába fúj idióta irányból a szél már egy évtized óta. Alkalmazkodni alkalmazkodni alkalmazkodni, mint a kaméleon. Különben csak a bukó jön....
Beszakadt az arany. Szabadesesben. Indok. Vége a közel keleti háborúnak. Ja nem... indok :ukrán háborúnak vége. Ja nem... Indok. Túl magasan volt és zavaró volt. Menekuljetek BTC be az nem zavarja a koreiket......., megha 100.000 usd is annak az ára anno 14 évvel ezelőtti 1 dollarbol. Na ez igen....! :))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)