Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Persze, Netflix. Mi meg itt árválkodunk, keresve az irányt. Erről jut eszembe, hogy nemrég egy zűrös tőzsdei nap után este valamelyik Alien filmet néztem, ami végtelenül megnyugtatónak tűnt az aznapi eseményekhez képest :D
Apple mellett a Samsung is a világ egyik legnagyobb ezüst felhasználója. Amit nyertünk a német adaton az elmegy a Koreain.. Német ipar olyan mélyről javít, hogy ha csak Josef Heigl német gyári munkás hozzányúl a szerszámhoz már az növekedést indukál.
Azta te aztán vásároltál! Hogyne törődnék veled :) Képzeljétek majdnem vettem 100 db OTP részvényt. Kiütötték a certit én meg raktam be vételt de mire beraktam már fölé ugrott az ár
Reggeli hír Direktbrókeren: Óriási meglepetés jött Németországból! A német szövetségi statisztikai hivatal kedden közzétett adatai szerint az ország ipari termelése augusztusban 2,9 százalékkal bővült az előző hónaphoz képest. Ez a növekedés jóval meghaladja a szakértők előrejelzéseit, akik ennél szerényebb teljesítményre számítottak.A Reuters hírügynökség által megkérdezett elemzők átlagosan mindössze 0,8 százalékos növekedést prognosztizáltak augusztusra.A tényleges adat tehát több mint háromszorosa az előzetes várakozásoknak, ami kellemes meglepetést okozott a pénzügyi piacokon. Forrás: Reuters Német részvényeket nézi valaki?
Én is nagyon kiakadtam pénteken, ugyanezek voltak a terveim. Most újra minuszban nézegetek, ráadásul tegnap vettem 1500 TL26-ot, amit ugye nem tudtam eladni. Bár nem törődsz velem :-))) de a ricsit eladtam tegnap én is, nem olyan jól, mint te, de elégedett vagyok.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)