Érdekes dolgokat lehetett olvasni a fórumon de sosem a piac a hibás ( senki nem írta így azért) . Olaj hozta eddig amit vártam 77-79 közt . Gondolhattuk 80 elsőre nem lesz meg ..Volt realitása a 60 Dollárnak ? Jó kérdés.. Szaúdiak már az 50-től tartottak . Én anno mondtam egyrészt megérzés volt hogy nem lesz annyi , másrészt megtanították ha valamit nagyon írnak akkor már vagy lejárt vagy pozícióban vannak .. Arany valóban drága bárki bármit ír . Persze lehet drágább lesz is … Én lefelé építettem a centiméter Nedden meg vette , mert ő nem centizik. Ezüst - vissza lehet keresni mit írtam.. Bohóckodás volt a TL 34 be beszállni napokra .. Eleve TL 32 felett nem is gondolkodtam. Mindamellett napi leszúrásokat megjátszani BÉT időben alkalmas volt . Vannak tanulságos videók amikből lehet tanulni - nyugi a bróker ellened játszik… Nem a 2 szemedért adnak ki certiket.. Közeledik a választások , előtte adatok nálam 75 százalék a cash ., már .. Ezüst visszatérve - megcsinálta a pingvint 😂 - akkor? Mire a csodálkozás… Én azért nem temetném . Napi le ill felszúrásra jó volt tegnap is előtte is … arany is …,olaj is .,, stb .. Én a gázt figyelem beszállni .. ezüst kis pozíció van TL 26 ba .. ha kell le tudom tenni 20 íg is .. de nem aggódom .. aranyat kis tételbe ha emelkedünk adom el megint .. majd benézek ma még 👀
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)