Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Még azon is gondlkodom, hogy miért pont most jöttek ki az új certik, és mi volt ezelőtt. Megállapítom :) és remélem nem felejtem el, hogy a következő új certi kibocsátás felszólítás lesz a készleteim gyors eladádára. (arany-ezüst, többi terméknél nem figyeltem)
Gázt figyelem egy ideje én is 1,9 nél vettem talán egy hónapja de lehet 2 is van már az lement 1,8 ig kaptam egy KO- t azóta meg se áll. Mennyire város ? 3 fölé mehet szerintem . Olajba tegnap zártam a long - ot egyenlőre de továbbra is az a véleményem 90 közelébe is mehet, nyilván nem egyből de az okok egyenlőre adottak.
Az a baj hogy tegnap letörte a csatornát ott dobni kellett volna. Pedig a múltkor megfogadtam hogy a rajzom szerint fogok cselekedni mégse dobtam el rögtön. Hmm
Szerintem igen, csak nem tudom mikor. Most azon jár az eszem, ha az arany egy pomperj féle korrekciót csinál-csinálna, akkor mi lesz az ezüsttel. Ellentétesen annyira nem mehetnek.
Kis másolás pomitól, ha nem olvastátok volna: 3)Gold lehet, hogy van benne meg egy felszuras, ugy szebb is lenne a chart utolso bullos (v of 3) hullama, de konnyen lehet hogy hamarosan elkezdodik egy melyebb korrekcio 2300 fele. Innentol fokozott ovatossag ajanlatos. . https://imgur.com/a/F3VPv9c . SIlver is wave(iv) korrekcioban van, es meg wave(v) 34-35 savba hatra van, ha minden normalisan menne. De lehet, hogy mult penteken 33.2 szinten megvan egy lokalis top, ami honapokig top marad. Itt is erdemes ovatosan szorosra venni a stoploss szinteket, 30 vagy 31.
egyebkent ez egy erdekes es valahol jogos felvetes, hiszen elvileg az erste sem tudja lekereskedni kereskedesi idon kivul, igy nem is erhetne veszteseg..
Nyereségvágyból elkövetett kockáztatás volt. Pénteken majdnem sikerült is. Szerencsére, olyan nagyot nem lehetett vele bukni most k.o.-val is -20% kb... Nyilván veszteség, de a péntek után ebben a feszült geopolitikai helyzetben én vártam volna azért egy menetelést tegnap is. Nem jött be sajnos...
Azért az durva, hogy az ezüst a csúcsról 33 óra alatt (kereskedési időt nézve) képes volt visszajönni 2 dollárt majdnem. Pénteken zárás után a 17h gyertya csúcsa: 32.9605 $, ma hajnalban a 4 órai gyertya 31,0225-re szúrt le. Mondjuk bazi nagy piros gyertyák vannak órás TF-en. Remélem szépen beérik a shortom és nem az lesz, hogy kicsapták a TL34-et, aztán majd most kicsapják azt is... :D
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)